Vigyázzunk egymásra a megemlékezés pillanataiban is!

Szerző: Media24

2021-10-30

Mindenszentek és halottak napján a rendőrök fokozott figyelmet fordítanak a zavartalan közlekedés elősegítésére, valamint a vagyon elleni bűncselekmények megelőzésére a temetők, sírkertek és kegyhelyek környékén Fejér megyében.

Elhunyt szeretteinkről való méltó és biztonságos megemlékezés érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság:

  • A folyamatos gépjármű- és gyalogosforgalom biztosítása, és a torlódások elkerülése érdekében kérjük, hogy a kihelyezett közlekedési és tájékoztató jellegű táblákat, valamint a rendőrök jelzéseit fokozottan vegyék figyelembe!
  • A temetők környékén számoljanak a megnövekvő gyalogos és gépjárműforgalommal!  Figyeljék az aktuális közlekedési jelzéseket, idejében tájékozódjanak a változásokról!
  • A parkoló gépkocsikban látható helyen ne hagyjanak csomagokat, táskákat, műszaki cikkeket! A tömegközlekedési eszközökön utazók irataikat, tárcájukat és telefonjukat jól zárható felső ruházatukban vagy táskájukban helyezzék el!
  • Járműveiket minden esetben zárják le! Amennyiben megoldható, azokat őrzött parkolóban helyezzék el, vagy használják a jól megvilágított, forgalmas parkolóhelyet!
  • A csomagjaikat még rövid időre se hagyják felügyelet nélkül a síroknál!

A szeretteinkről való megemlékezés méltóságának megőrzése érdekében kérjük, legyenek körültekintőek és tartsák be a közúti előírásokat, tanúsítsanak türelmet a közlekedésben részt vevő embertársaik iránt, hogy az ünnep valóban a kegyeletről és az élet tiszteletéről szóljon!

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozatává válnak, forduljanak bizalommal a legközelebbi rendőrhöz vagy tegyenek bejelentést a 112-es ingyenesen hívható számon! Az áldozattá válás elkerülése érdekében kérjük, hogy figyeljenek embertársaikra is!

Kegyeletteljes megemlékezést és balesetmentes közlekedést kíván a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. február
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Written by Media24

2021-10-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Close Bitnami banner
Bitnami