Női röpi: zárt kapus lesz a csütörtöki MÁV Előre – Vasas elődöntő

Szerző: Mátay Balázs

2024-03-18

A Magyar Röplabda Szövetség úgy határozott, hogy a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapatának következő mérkőzését a magyar első osztályú bajnokság rájátszásában zárt kapuk közt kell megrendeznie a székesfehérvári klubnak. Ennek megfelelően az Extraliga elődöntő sorozatának második – egyben első fehérvári – összecsapásán nem lehetnek jelen nézők a Videoton Oktatási Központban.

Az okot sem a két klub, sem a honi szövetség nem kommunikálta, így csak arra gondolhatunk, hogy a MÁV Előre, Nyíregyháza elleni mindent eldöntő, ötödik meccse előtt történtek miatt nem szurkolhatnak ezúttal nézők a lelátón.

Mint ismert, a Nyíregyháza elleni hazai találkozó előtt a Loki öltözőjének tábláján a vendégek csapatfotóját darts nyilakkal tűzdelve találták meg a túl korán érkező szabolcsiak, akik állítólag véletlenül mentek a vendég helyet a hazai öltözőbe…

Az eset miatt a Nyíregyháza bepanaszolta a szövetségnél a MÁV Előrét, amely nyílt levélben kért az eset miatt elnézést, ugyanakkor nehezményezve azt a tényt, hogy a vendégek a hazai öltözőben jártak, ahol belső szakmai információk is találhatók. Az eset okán belső vizsgálatot is elrendeltek.

Az, hogy tényszerűen ez az incidens áll-e a zárt kapus döntés hátterében, nem tudni, mindenesetre a szurkolók jogosan várják el, hogy ha már nem lehetnek ott a lelátón, a miértekről korrekt tájékoztatást kapjanak az illetékesektől.

UPDATE!

Estére kiderült, hogy a büntetést valóban a dartsos történet miatt kapta a Loki. No comment…

Ez vicc? A MÁV Előre szurkolói a csapat „általánosan ismert társadalmi szabályoknak és elvárásoknak nem megfelelő” viselkedéséért bűnhődnek

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2024-03-18

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami