Törő Gábor is átvette megbízólevelét

Szerző: Media24

2022-04-21

Ma a Megyeházán vette át megbízólevelét Törő Gábor, aki immár negyedik ciklusát töltheti a választópolgárok bizalmából a Fejér megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület országgyűlési képviselőjeként. Mint a mandátumátadáson fogalmazott, az eddig is képviselt értékek – a családtámogatás, a gazdasági biztonság és a béke megőrzése – mentén végzi majd munkáját, együttműködésben valamennyi településsel.

A leadott 50 666 érvényes szavazatból Törő Gábor 28 380 szavazatot kapott, és ezzel a választók bizalmából továbbra is ő képviselheti a Fejér megyei 2. számú választókerületet az Országgyűlésben – ismertette a választási eredményt dr. Kincses Zsolt Dávid, a Helyi Választási Iroda vezetőjének helyettese. A megválasztott honatyának a Megyeházán tartott csütörtöki ünnepségen dr. Pacher Ildikó, a Fejér megyei 2. számú OEVK Választási Bizottságának elnöke adta át a megbízólevelet, gratulálva és jó munkát kívánva.

„Köszönöm, hogy immár a negyedik ciklusomat kezdhetem meg a választókerületben élők bizalmából. Köszönöm az összes település polgármesterének is, hogy folyamatosan segítettük egymás munkáját, az itt élő emberek életét jobbá téve, a folyamatos fejlődést biztosítva.” – kezdte ünnepi beszédét Törő Gábor, aki családjának, segítőinek és a választások lebonyolításában résztvevőknek is kifejezte köszönetét. Mint mondta, az idei esztendő mind szakmai, mind emberi szempontból kiemelkedő a számára: most töltötte be 60. születésnapját, és óriási büszkeség, hogy tevékenységét országgyűlési képviselőként is folytathatja. Fontos felhatalmazásnak nevezte, hogy ismét kétharmados többséget sikerült elérni az Országgyűlésben. „A 20210 óta képviselt értékeket, azaz a családtámogatást, valamint a gazdasági biztonság és a béke megőrzését szem előtt tartva szeretném végezni a tevékenységemet. Egyúttal továbbra is felkínálom, megerősítem minden település számára azt az együttműködést, amelyet eddig is sikeresen megvalósítottunk.” – zárta beszédét a képviselő.

Székesfehérvár városa nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester gratulált Törő Gábornak. „Szeretném megköszönni mindenkinek, aki élt alkotmányos jogával, és részt vett a választáson, a nagy részvételi aránnyal nagy legitimációt adva a megválasztott országgyűlési képviselőknek. Kiemelten is gratulálok képviselő úrnak, és örülök, hogy folytathatjuk azt az együttműködést, amelyet immár hosszú évek óta ennek a térségnek a fejlesztése, az itt élő emberek mindennapi élete érdekében végzünk. A Magyar Falu Program, a Modern Városok Program, valamint a középvárosoknak a TOP keretében megvalósuló fejlesztései szempontjából meghatározó, mi fog történni az elkövetkező években. Hozzátéve, hogy egy nagyon nehéz időszakot élünk, ahol a béke és a biztonság különösen felértékelődött.” – emelte ki dr. Cser-Palkovics András. A polgármester felhívta a figyelmet arra is, hogy Törő Gábor egy sok településből álló választókerületet képvisel, ami lehetőséget ad arra, hogy az agglomerációs gondolkodás érvényesüljön a további közös munka során is.

(ÖKK, fotó: Simon Erika)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Media24

2022-04-21

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami