Húsvéti adomány 65 rászoruló családnak

2022-04-16

Gyümölcsöt, csokoládét, kalácsot és gumicukor vitaminokat adományozott az Alba Fehérvár kosárlabda- és kézilabda csapata, a PatikaPlus Gyógyszertárak és a Lake Side Hotel húsvét alkalmából 65 rászoruló családnak.

Ünnepi csomagolású kalácsoktól, nagy kiszerelésű multivitaminoktól, csokoládé nyusziktól és több láda narancstól roskadoztak az asztalok az Alba Regia Sportcsarnok aulájában hétfő délután. A nagy készülődés nem okozott meglepődést az arra járók számára, hiszen immár hagyomány Székesfehérváron, hogy húsvét közeledtével összefog az Alba Fehérvár kosárlabda és kézilabda csapata, a PatikaPlus Gyógyszertárak és a Lake Side Hotel a nehéz sorsú családok érdekében.

Az adományozók tavaly ilyenkor határozták el: támogatásuk középpontjába az Öreghegyi Plébánia Karitász csoportját állítják, és őket kérik meg arra, hogy a hatókörzetükbe tartozó rászorulóknak eljuttassák felajánlásaikat. Az együttműködést hosszú távra tervezték, és az elmúlt évben több közös programot is megvalósítottak.

A PatikaPlus cégcsoport 2021 tavaszán a koronavírus-helyzetre tekintettel több millió forint értékben kézfertőtlenítőket és szájmaszkokat ajándékozott a helyi Karitász hatókörzetébe tartozó rászorulóknak, még a Plébánia által szervezett táborokhoz, kirándulásokhoz, kulturális előadásokhoz is hozzájárult ajándékaival.

A sportolók pedig részt vettek a hátrányos helyzetű fiataloknak szervezett programokon közös kosarazás, sportolás formájában.

Az adományozók legutóbb tavaly decemberben keresték fel a Karitász csoportot, hogy átnyújtsák ajándékaikat Mikulás alkalmából.

A jótékonysági sorozat következő állomása most érkezett el, amikor a kosarasok és a kézilabdások gyümölcsökkel és édességekkel, a Lake Side Hotel kalácsokkal, a PatikaPlus pedig nagy kiszerelésű gumicukor vitaminokkal érkezett a találkozóra, melyre meghívták a sajtó képviselőit is.

A cikk folytatása elérhető az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2022/04/12/65-raszorulo-csalad-kap-husveti-adomanyt-szekesfehervaron

(Fotó: Simon Erika)

 Kövess minket

Kiemelt partnereink

2022. július
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Written by Temesvári Márta

2022-04-16

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Startol a Sukorói Zenei Nyár

Startol a Sukorói Zenei Nyár

Az idén immár 16. éve rendeznek Sukorón - a világjárvány miatt két évnyi kényszerszünettel - a református templomban...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami