Vidi: ki lesz még a befutó a végén?

Szerző: Mátay Balázs

2024-02-01

Nicolás Stefanelli érkeztével még nem tekinthető komplettnek a labdarúgó NB I tavaszi szakaszát a 3. helyről váró Fehérvár FC. Az argentin támadó mellett befuthat még játékos a támadásokat segítő és/vagy a szűrő pozícióba is. Úgy tudjuk, 2-3 komoly tárgyalás folyik még a kiszemeltekkel, akik közé mai szerződésbontásával komolyan „feliratkozott” Sigér Dávid, a Ferencvárostól távozó válogatott középpályás.

Sigérrel több szempontból is jól járna a Vidi. Részint személyében nem zsákbamacskát, sokat bizonyított, a magyar mezőnyt jól ismerő játékost igazolna, aki mentalitásával és univerzalitásával is hasznos lenne, hiszen tud játszani szűrőként és a támadásokat segítő középpályás ként is, ráadásul a támadások szervezésében sem éppen utolsó, így Kalmár felépüléséig őt is tudná valamilyen mértékben pótolni.

Mivel a bajnokság a Vidi számára szombaton 12.30-kor Zalaegerszegen folytatódik, akár már pénteken eldőlhet ez a „háttérmeccs”. Mint ahogy a többi is, mert a „kalapban” van még egy szlovéniai támadó, a Vidivel már előszerződést is kötő, de várhatóan csak nyáron érkező angol szűrő, a Charlton harcos kapitánya (játékstílusa nagyon hasonlít ahhoz, amit Flores mutatott a Vidiben), George Dobson, egy magyar utánpótlás válogatott támadó, és az ukrán Haratin is, aki ugyancsak Fradista múlttal lengyel kitérőt követően érkezhetne, de utóbbi két játékos meglepetés volna, ha Fehérváron kötne most ki, részint mert az igazán komoly tárgyalásig nem jutottak el a felek, ráadásul mindketten még élő szerződéssel rendelkeznek klubjaikban, a bő lére eresztett költekezés időszaka pedig már elmúlt a Vidinél, márpedig most mindkettőért fizetni kellene, nem is aprópénzt…

Rajtuk kívül is akadnak még kiszemeltek, de közülük várható, hogy kikerül a következő 1-2 érkező. A komolyabb bajnokságokban ma éjfélkor bezár az átigazolási piac, de nálunk még két hétig lehet igazolni. Ez azt jelenti, hogy Dobson sorsa ma éjfélig biztosan el kell, hogy dőljön, ez pedig befolyásolhatja a „Sigér sztorit” is.

Mindenesetre érdemes figyelni az átigazolási híreket, jöhetnek még érdekességek…

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2024-02-01

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami