Vidi: ez már több, mint szégyen! Vereség a nyeretlentől

Szerző: Mátay Balázs

2022-10-15

Újabb mélységeket „hódít meg” a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata: a mélyrepülésben lévő alakulat 2-0-ra kikapott az első 10 forduló után (!!!) nyeretlen Vasas vendégeként, így egyre közelebb kerül a kieső helyekhez. Érthetetlen és mindenképpen megmagyarázhatatlan, miképpen élhette még meg ezt a meccset is Michael Boris vezetőedzőként a Vidi kispadján?? Csaknem két évtizedes negatív mérleget hozott össze a német tréner, mégis rettentő nagy türelmet kapott az elöljáróktól. Ez a tény is bizonyítja, hogy az illetékes vezető(k) sem alkalmasak feladatuk ellátására!

Az, hogy idáig jusson a korábbi háromszoros bajnok, amely az elmúlt 12 évben csak egyszer maradt le a nemzetközi kupaszereplésről, s csak kétszer nem ért oda minimum a dobogóra,ehhez magasan kellett a jelenlegi menedzsment!

Jellemző és teljesen érthető volt, hogy a gyászos 0-2 után a Vidi szurkolótábora melegebb éghajlatra küldte a hozzájuk kisétáló csapatkapitányt, Fiolát (és az egész csapatot), akit – ez azért nem volt szép a kemény magtól – egyszerűen sörrel fröcsköltek le az elkeseredett drukkerek.

Még egyszer felteszem a kérdést: miért kellett ezt megvárni? Miért kellett idáig jutnia ennek a csapatnak, amikor már nagyon régóta látszik, hogy Borisnak fogalma sincs arról, miként juthatna előrébb a Vidi, és ezt az Újpest elleni zakó után el is ismerte?

Nincs mese, Borisnak azonnal mennie kell, s illenék lemondania annak is, aki ezt az „illuzionistát” Fehérvárra vitte és eddig ott tartotta!

Az a hab a tortán, hogy Boris a meccs utáni nyilatkozatában először kikerülte a lemondására célzó kérdést, majd azt mondta, egyértelmű, hogy ő készül a folytatásra, nincs szándéka lemondani! Erre már tényleg nehéz bármit is „mondani”…

 Kövess minket

Kiemelt partnereink

2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Mátay Balázs

2022-10-15

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Alba: fontos győzelem Debrecenben

Alba: fontos győzelem Debrecenben

Az edzőváltás óta alaposan beindult a Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatának szekere az NB I felsőházában:...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami