Vezetői vizit a Turós-team-nél

Szerző: Mátay Balázs

2024-04-30

Évek óta remek, eredményes munkát végez tanítványaival Turós Arnold a Fehérvár Küzdősport SE kötelékében, így nem csoda, hogy a hazai sportvezetés is érdeklődik irántuk. Kedden a sportért felelős államtitkár, dr. Schmidt Ádám kabinetfőnöke, a Magyar Ökölvívó Szövetség három fős ügyvivői testületének tagja, Berkó Lajos látogatta meg az erdélyi származású trénert és csapatát Deák Ferenc utcai edzőtermükben.

A sportvezetőt nem csak az ökölvíváshoz, hanem a  kézilabdához is komoly kapcsolat fűzi, ugyanis korábban élvonalbeli szinten űzte ezt a sportot, NB I/B-s gólkirály és főiskolai világbajnok is volt egykor, ám egy súlyos sérülés korán véget vetett pályafutásának.

Berkó Lajos november óta tagja az ökölvívó szövetség ideiglenes vezető testületének, amely a következő elnök megválasztásáig – elvileg őszig – látja el feladatait, irányítja a sportágat. Fehérváron meggyőződhetett arról, hogy Turós Arnold nem csak hirdeti, de valóban gondolkodó ökölvívókat nevel, akik nem csak a ringben, de azon kívül is eredményesek, s igen keményen dolgoznak a klub és a a város sportos hírnevének öregbítéséért.

Az ügyvivő kabinetfőnök érezhetően és láthatóan elégedett volt a tapasztaltakkal, ami nem is csoda, hiszen a Fehérvár Küzdősport SE tehetségei eddig is eredményesen ténykedtek a szorítóban és még sok szép sikerrel örvendeztethetik meg a következő években, évtizedekben az ökölvívás kedvelőit, támogatóit.

(Fotó: Mátay Balázs)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Mátay Balázs

2024-04-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Újra virágos lesz a Belváros

Újra virágos lesz a Belváros

Idén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami