Újpest mezben ballagott az öltözőbe Zivzivadze, kirakták

Szerző: Mátay Balázs

2022-10-11

Nem elég a MOL Fehérvár FC-nek, hogy kritikán alul produkál az NB I-ben a labdarúgó csapata, az Újpest FC elleni 0-1 után még a liláknak tavasszal kölcsönadott és 11 gólt szerző grúz támadó, Zivzivadze is olajat öntött a tűzre a szurkolóknál és a klub elöljáróinál, ugyanis a meccs után kiment megtapsolni a vendégek szurkolóit, akik őt (is) éltették, majd magára húzta elcserélt lila-fehér mezét és abban ballagott az öltözőbe. Főleg utóbbi csapta ki a biztosítékot jelenlegi kenyéradói részéről, ezért azonnali hatállyal kikerült az első csapat keretéből.

A MOL Fehérvár FC a döntésről honlapján adott tájékoztatást, szűkszavú kommünikéjükhöz hozzátéve, hogy az esettel kapcsolatban további közlendőjük nincs, egyéb nyilatkozatot nem tesz.

„Budu Zivzivadze kikerült az első csapat keretéből.

Támadónk a hétfő esti, Újpest FC elleni vereséget követően kirívóan tiszteletlen magatartást tanúsított a klubbal, szurkolóinkkal és csapattársaival szemben, így kikerült az első csapat keretéből.

Klubunk további nyilatkozatokat nem kíván tenni a témában.” – áll a molfehervarfc.hu oldalon publikált közleményben.

A pocsék szereplés okán (egyelőre ?) szintén nem kommunikál a Vidi menedzsmentje következményekről, változásokról, ott, azon a poszton és területen, ahol kellene, holott az lehet, hogy Zivzivadzénak kényelmetlen a piros-kék mez, ami viszont egészen bizonyos: a kispad még kényelmetlenebb, sőt valószínűleg már égeti is a hátsóját a sikertelen vezetőedzőnek, Michael Borisnak, aki eddig nagy túlélőművész volt.

Vajon ezt is túlélheti a német illuzionista, minden józan logikát és száraz, dicstelen statisztikát sutba vágva?? Nem vicc, tény: Borissal a Vidinek több a veresége tavaszi érkezése óta, mint a győzelme, a bajnoki meccseken negatív a mérlege, ami legalább 15 éve nem fordult elő olyan piros-kék edzővel, aki minimum egy fél évet eltöltött posztján, azaz immár deklaráltan ő az elmúlt bő évtized leggyengébb láncszeme a Vidi-trénerek sorában.

Még csak hasonló sem volt a Sóstón, hacsak a francia „professzor”, Casoni dicstelen belépőjét nem vesszük annak, még 2015 nyarán, akinek alig több, mint 1 hónap alatt sikerült egy 2-2-6-os mérleget összehoznia, de őt azonnal ki is rúgták. Szabics Imre, akit Boris váltott 17-7-10-es mérleggel távozott! Sokkal jobbal, mint amilyen Borisnak van!!! 13-7-12. ám, ha csak a bajnoki meccseket nézzük, akkor 8-7-9-es a mérleg!!! Emberemlékezet óta nem volt ilyen gyenge senkinek.

Nem kérdés, Borisnak mennie kell!

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2022-10-11

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami