Simán elverte a Fradi a Vidit

Szerző: Mátay Balázs

2021-11-21

Fogadkozás ide, javulónak vélt játék és szaporodó pontok oda, érdemben nem lép előre a MOL Fehérvár labdarúgó csapata. Szabics Imre együttese igencsak nyögvenyelősen botorkál az NB I ösvényén, s most a Ferencvárostól kapott újabb kijózanító 0-3-as pofont. Az, hogy ez valójában ébresztőt fúj-e a Vidi háza táján, erősen kérdéses, így az is, hogy az elmúlt bő évtized legeredményesebb NB I-es csapata (csak egyszer maradt le a bajnoki dobogóról 12 év alatt) a most futó idény végén is képes lesz-e legalább a bronzérmet megcsípni a jelenleg sokkal jobb FTC, az egyre erősebb Puskás Akadémia és a szezon eddigi meglepetéscsapata, a Kisvárda vetélytársaként.

Nincs mese, bele kell nyúlnia a tulajdonosnak a pénztárcájába és – ahogy korábban nem egyszer – piacképes, valóban erősítést jelentő, sikeréhes légiósokkal és minőségi, jó mentalitású magyar játékosokkal szükséges erősítenie a téli átigazolási időszakban, miközben el kell köszönni néhány olyan futballistától, akik nem méltók a klub mezére, nem ér fel a tudásuk az itt elvártakhoz.

Bármennyire is szeretik a szurkolók Sallói Istvánt, aki a szinte közutálatnak örvendő Kovács Zoltánt váltotta az ősszel a sportigazgatói irodában, ha nem lesz képes érdemben elérni a keret jelentős megerősítését, őt is egyre több kritika éri majd, miként a vezetőedzőt, Szabics Imrét is, aki ugyancsak képtelen stabilizálni a gárda teljesítményét, képtelen elérnie azt, hogy két győzelem után jöjjenek újabbak, miközben a silány, előny után kiszenvedett döntetlenekkel tele a padlás. Korábban ennél kevesebbért rúgták ki Marko Nikolicsot, Márton Gábort és Carrillót is….

A szurkolói közhangulat minimális javítására kiváló alkalom lesz az újonc Gyirmót elleni hazai mérkőzés a következő fordulóban, november 27-én, szombaton 17.00 órakor.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2021-11-21

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami