Prima Díj Vörös Zsuzsannának!

Szerző: Mátay Balázs

2022-12-05

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

A magyar sport kategóriában Vörös Zsuzsanna olimpiai-, és többszörös világ-, és Európa-bajnok öttusázó is a jelöltek között szerepelt Dr. Hegedüs Csaba olimpiai bajnok birkózó és Pézsa Tibor olimpiai és világbajnok kardvívó mellett. Végül Dr. Hegedüs Csaba kapta a Prima Primissima díjat, amihez szívből gratulálunk. Vörös Zsuzsanna Prima díjnak örülhetett, ami után így nyilatkozott.

„Szeretném megköszönni a kuratórium tagjainak, hogy bekerülhettem azon három kiválasztott személy közé, akiket érdemesnek tartottak arra, hogy ma itt állhatunk! Külön megtiszteltetés ez az elismerés, amely nem csak engem illet. Köszönettel tartozom édesanyámnak, aki végig mellettem van és támogat mind a mai napig. Köszönettel tartozom a későbbi vívómesteremnek, mert a szomszédunk lett és így megismerkedtem az öttusával, ami azóta is az életem nagy részét tölti ki.

Köszönettel tartozom volt edzőimnek, akik elkísértek, biztattak, ha kellett noszogattak, hogy ott lehessek több világbajnoki és az olimpiai dobogó legmagasabb fokán. Vannak olyan személyek, akik láthatják, hogy ma átvehetem ezt az elismerést és vannak, akik már sajnos nincsenek velünk.

Végül, de nem utolsósorban szeretném megköszönni mindazon támogatóimnak, versenyző társaimnak és mindenki másnak, akik mellettem voltak ezen az úton, ami a mai naphoz vezetett! Nem szeretnék megfeledkezni a tanítványainkról sem, akik rengeteg élményt és tanulságot hoztak már eddig is az életembe!”

(MÖSZ – Fotó: Róth Tamás)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2022-12-05

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami