Mozgalmas a nyara a fehérvári kempósoknak

Szerző: garanddesign

2021-07-16

Fekete öves mesteri cím, master RENSHI fokozat és rengeteg arany- ezüst- és bronzérem. – Csodásan zárult az idei versenyszezon az Alba Kempo Team tagjai számára. Nagy reményekkel várták 2021 tavaszát az Alba Kempo Team tagjai: bíztak abban, hogy a járványhelyzet enyhülésével több lehetőségük lesz a versenyzésre, vizsgázásra. Szerencsére ez így is lett és elég sok rendezvényen részt tudtak venni.

Februárban Mátraházán, a téli edzőtáborral indult az év, ahol nagyon jó volt végre találkozni az ország többi kempósával” – emlékezett vissza Polgár Tamás, az Alba Kempo Team vezetője. – „Az év első megmérettetése március végén az Ultimate Kempo Fighting (UKF) kihívásos küzdelem volt Budapesten. Itt két versenyzőnk, Burián Bendegúz és Ódor Bence győzelmet aratott. A márciust a központi övvizsgával zártuk, ahol több sportolónk is sikeres vizsgát tett magasabb övfokozatra.”

Idén sem maradhatott el a szövetség központi edzőtábora

Polgár Tamás FB-oldala

Áprilisban a HMMAF Amatőr MMA és Pankráció Bajnokifordulón bizonyítottak a csapat képviselői: a Csákváron megrendezett viadalon pankráció szabályrendszerben indult két kadett korú harcosuk, Bognár Roland és Czentár Imre. Imre a küzdelmek végén a dobogó legtetejére állhatott fel, Roland pedig bronzérmet szerzett.

Június elején került sor a Global Grappling versenyre, ahol Gi és NoGi földharc szabályrendszerben léptek tatamira a sportolók. Az összecsapások után 5 aranyat, 4 ezüstöt és 4 bronzérmet hoztak haza a kempósok.

A X. Seregélyes Kupán – ami egyben az Országos Bajnokság is volt – az Alba Kempo Team részéről 13 gyerek korcsoportú versenyző vett részt, akik összesen 1 bronz, 14 ezüst és 12 aranyérmet szereztek. Az egyesület 10 felnőtt versenyzője pedig 9 aranyat, 5 ezüstöt és 4 bronzérmet gyűjtött be.

Június 4.-én a Sárosdi Kempo Egyesülettel közösen háziöv vizsgát tartottak a gyerek és a felnőtt kempósoknak.

Székesfehérváron az UWSFK versenyen június közepén 10 arany, 9 ezüst és 6 bronzérmet szereztek a fehérvári klub tagjai.

Danvizsga a nyári edzőtáborban

Burián Bendegúz FB-oldala

A versenyzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan képezzük magunkat.” – hangsúlyozta Polgár Tamás – „Ezért is vettünk részt júniusban Bócsán egy szuperbirkózó – grappling táborban, valamint Füzessy Zoltán ökölvívó szemináriumán a Videoton Box Klubban. Ezen kívül ki kell emelnem a szövetség központi edzőtáborát is, melyre minden évben június utolsó hetében kerül sor.”

E táborban az Alba Kempo Team több tagja is sikeres övvizsgát tett – köztük Burián Bendegúz, aki Tomi legelső tanítványai közé tartozik. A csőszi fiatalember e táborban fekete öves mester lett!

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

 https://fmc.hu/2021/07/10/mozgalmas-a-nyara-a-fehervari-kemposoknak

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Written by garanddesign

2021-07-16

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami