Masterplast Skills Challenge a Raktár utcában

Szerző: Mátay Balázs

2021-12-25

Magyarországon egyedülálló esemény mellé állt a Hydro Fehérvár AV19 új szponzora, a 25 éve működő, a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, a Masterplast, amely a december 28-i házon belüli ügyességi és gyorsasági vetélkedés névadójaként mutatkozik be. – adta hírül néhány napja honlapján az ICEHL-ben szereplő jégkorong csapat.

Gál Péter Pál, az ICEHL-ben szereplő csapat elnöke a klub új támogatója kapcsán elmondta, reméli, mindkét fél számára gyümölcsöző lesz az együttműködés „Köszöntjük a Masterplastot a Hydro Fehérvár AV19 támogatói között! Megtisztelő, hogy a régió egyik kiemelkedő vállalkozása egy ilyen nagyszerű esemény, a december 28-án megrendezendő Masterplast Skills Challenge támogatásával debütál a fehérvári jégkorong támogatói között. Reméljük, hogy esetükben is egy hosszabb távú együttműködés első lépéseként tudtuk aláírni az erre a szezonra szóló megállapodást, mely mind klubunk mind pedig a Masterplast számára gyümölcsöző lesz.”

A rendhagyó programon a játékosok négy különböző számban mérhetik össze a tudásukat. A közel kétórás este során kiderül, hogy ki korcsolyázik a leggyorsabban, ki lő a legerősebben, illetve a legpontosabban. Az igazi hokicsemegének ígérkező eseményen a többször is legtechnikásabb magyar játékosnak kitüntetett Bartalis István és Hári János is ott lesz a jégen, a szórakozást pedig kiélezett verseny garantálja!

A Materplast Skills Challenge végén három a három elleni játékban mérhetik össze a tudásukat a csapat játékosai, ráadásul nem a megszokott összeállításban lépnek jégre Sarauerék, a sorokat a szurkolók állíthatják össze, az alábbi linkre kattintva:

 KATTINTSON A SZAVAZÁSHOZ

A szurkolóknak többször is fontos szerepe lesz az este folyamán, ugyanis amellett, hogy a három a három elleni játék során összeállíthatják a sorokat, a büntetőszépségverseny nyertesét is a helyszínen résztvevők szavazhatják meg!

(Fehérvár AV19)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2021-12-25

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami