Juhász lehet az átmeneti megoldás

Szerző: user

2021-02-16

Kritikán aluli produkcióval rukkolt ki az elmúlt hetekben a MOL Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben (OTP Bank Liga), s öszességében is messze jár legfőbb célkitűzésétől, a bajnoki címtől. A tényeket tekintve nem csoda, hogy az MTK elleni 1-2 után betelt a pohár a szurkolóknál, akik – ha már személyesen nem tehetik a járványhelyzet okán – a közösségi fórumokon és minden lehetséges módon szinte közfelkiáltással követelték Márton Gábor vezetőedző távozását, jelentős számban Kovács Zoltán sportigazgatóval egyetemben, akinek a számláján nem csak Márton szerződtetése, hanem számos más rossz döntés is szerepel. Egyelőre úgy tűnik felemás lesz a siker, ugyanis a tréner szinte biztosan távozik, az exújpesti vezető viszont nem. Ma már a legesélyesebb edzőjelöltet is egyre többen vélték tudni.
Amennyiben igazak ezek a vélekedések, akkor – a szezon végéig ideiglenesen – a korábbi remek védő, a nyáron visszavonult Juhász Roland lesz a szakmai munka legfőbb felelőse. Juhász és klub eddig nem erősítette, de nem is cáfolta meg az információt. Úgy tudjuk, azért, mert még nem mindenben egyeztek meg a távozó féllel, márpedig addig az újjal sem lehet szerződni. pontosabban lehet, de nincs értelme.

Ebben a helyzetben némileg pikáns, hogy éppen ma jelentette be a DVSC, hogy Kondás Elemér helyett, a Vidi második csapatának trénere, Toldi Gábor, valamint a Juhászhoz hasonlóan az elmúlt idényben visszavonult Huszti Szabolcs ül le a debreceni egylet kispadjára, míg egy harmadik korábbi fehérvári kiválóság, Horváth Ferenc tegnap váltotta Kispesten Pisont Istvánt.Kövess minket

Kiemelt partnereink

2022. július
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Written by user

2021-02-16

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Alba: Omenaka is távozik

Alba: Omenaka is távozik

Lukács Norbert után újabb 21 éves fiatal távozik az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabda csapatától: a 2 éve...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami