A Vidi kabarénak a Fradi tapsolt

Szerző: Mátay Balázs

2022-08-14

Megyei szinten is kínosan gyenge védekezést produkált, kabaréba illő, edzésen is arcpirítónak számító gólokat kapott a MOL Fehérvár a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I  3. fordulójában, így nem csoda, hogy a meccs csak nevében volt rangadó, a zöld-fehérek simán, 4-0-ra nyertek.

A látottak alapján mindkét csapat egy felkészülési mérkőzésnek fogta fel a találkozót, ám amíg a Fradi legalább ki akarta szolgálni a közönséget, legalább akart néha gólt lőni, a Vidi csak túl szeretett volna lépni ezen a 90 percen. Mindez társult rengeteg egyéni hibával és dekoncentrált lötyögéssel.

A meccs láttán újra fel kell tenniük maguknak a kérdést a MOL Fehérvár illetékeseinek: miért nem igazoltak még mindig érdemben? Mit keres ebben a csapatban, mint „erősítés” Bumba, aki a saját nagymamája szintjén mozgott, lassú, körülményes volt, a saját lábában is elesett, alig volt épkézláb megmozdulása, mint ahogyan nyugdíjasként sertepertélt a pályán Sabanov is? Ezek a játékosok vajon miért vannak itt? Miért van itt Pokorny? Miért van itt a keret fele??? Ezt az öreguras lötyögést bárki az ifiből tudja hozni.

De nem csak velük volt probléma, ezen az estén nem akadt olyan játékos, akinek a neve mellé igazi pozitívumot lehetne párosítani. Egy sem! Heister megint gólt ajándékozott az ellenfélnek, Paks után immár a második ordas bakiját követte el, de mind a négy hazai találatot el lehetett volna kerülni némi odafigyeléssel. Azzal, amiből most nem némi, de semmi sem volt.

Többedszer bizonyosodik be erről a keretről, hogy jelentős erősítésre szorul, s ha ezen nagyon gyorsan nem változtat a menedzsment, még az ősz előtt be lehet árazni a csapatot az NB I 4.-6. helyére, mert ez a keret többre nem képes! Akármit mutat a Transfermarkt játékos- és keretértéke, ez a csapat jelenleg nem a második legjobb a magyar mezőnyben már.

Most jön a Köln elleni két EKL mérkőzés, ami kiváltképp beárazza majd a csapatot, aztán lehet figyelni csak az NB I-re, ha már érdemes lesz rá figyelni egyáltalán…

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2022-08-14

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami