A szezon végéig ingyenes a belépés a Titánok meccseire

Szerző: Mátay Balázs

2021-09-30

Hosszú évek óta nem csak a fehérvári, a magyar jégkorong komoly utánpótlásbázisa is az Ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia és a jórészt az itt nevelkedő fiatalokból álló Fehérvári Titánok Erste Ligás csapata. A soraiban 75-80 %-ban 21 év alatti fiatalokkal felálló alakulat számára már megkezdődött az idei bajnoki szezon, s bár eddig mind az öt találkozójukat elvesztették, mindenki ellen derekasan helytállnak, s fognak majd szépen jönni a „pontosabb” mérkőzéseik is. Azok, amelyeket már ingyenesen tekinthetnek meg a hokirajongók.

„Az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia égisze alá tartozó Titánok projekt fontos az akadémia és a magyar jégkorong számára is, hiszen az idei szezonban a keret 75%-a U21, vagy az alatti korosztályokból épül fel, akiknek szükségük van a versenyhelyzet megismerésére. Ezzel együtt jár a szurkolók előtti játék, ezzel is érzékelve a nyomást és megtapasztalva a hoki hangulatát.

A Nemzeti Akadémia vezetése éppen ezért úgy döntött, hogy a Titánok idei összes Erste Liga mérkőzésére díjmentesen engedi be a szurkolókat. A döntés hátteréről az akadémia szakmai vezetője, Kovács Csaba beszélt:

„Szeretnénk új szurkolókat idecsalogatni a fehérvári jégpályára bízva abban, hogy a Titánokhoz is minél többet visszajárnak majd. Reméljük, hogy így segít majd a fiataljainknak, akik megtanulhatják a szurkolók előtti játék nyomását. Az utánpótlás hokihoz képest ez egy nagy különbség és ez is a tanulási folyamat része. Ezért az egész szezonban várjuk a szurkolókat ingyenesen!”

A belépés egyetlen feltétele az érvényes védettségi igazolvány, vagy applikáció, illetve szintén érvényes fényképes igazolvány!

Várunk tehát minden érdeklődőt az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, akár már pénteken a Brassó elleni Erste Liga meccsre! Hajrá Titánok!” – írja honlapján közleményében a klub, illetve az akadémia vezetősége.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2021-09-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami