Hamar koncert a Köfémben, meglepetéssel

Szerző: Mátay Balázs

2021-09-04

Dalolt már velencei nyugdíjasokkal, gárdonyi vadász-preparátor hölggyel, készített két közös felvételt az ismert komikussal, Ihos „Kató néni” Józseffel, most azonban két komoly meglepetést is előhúz a cilinderéből egyszerre Hamar Jani. A velencei illetőségű zenész a Fehérvár Hangja korábbi különdíjasával, Zsigmond Lalával közösen elkészítette a Tele élettel című dal, amely Székesfehérvárról szól, s amelynek premierjére Jani első egész estés fehérvári koncertjén kerül sor szeptember 10-én, 19.30-kor a Köfém Művelődési Ház színháztermében, illetve egy egészen új hang is megjelenik ezen a bulin Jani oldalán.

A pénteki koncerten először lép fel vele együtt egy aranytorkú énekesnő, Viki (György Viktória), aki kisebb tehetségkutatókon, dalversenyeken már megmutatta kvalitásait, megnyerte például néhány éve a Balaton Hangja versenyt, s bizony magasabb polcon is helye volna a hazai pop-palettán. Most Hamar Janival készített közös dalt, de már az EFOTT-on is ott volt vele a színpadon, igaz, szinte beugróként, valódi közös produkció akkor még nem volt.

Azóta eltelt néhány hét és olyan jól összecsiszolódtak, hogy már túl is vannak az első közös Jani és Viki produkción, amely egy igazi vérbő talpalávaló lett, s amely találóan a Szeretem az életet címet kapta. A laza Dance-alkotás a következő időszak kedvelt dala lehet a hazai palettán.

Hamar Jani koncertjén több vidám, pozitív életérzést sugárzó, s több retro-feelinges produkciót is láthat-hallhat a publikum. A 2 órásra tervezett program nyár végi ajándék lesz a Hamar fanoknak, Jani ugyanis úgy döntött, mindenki ingyenesen látogathatja az eseményt! Mivel azonban a terem befogadóképessége véges, aki teheti, a biztos bejutás érdekében regisztráljon a hamarjanikoncert@gmail.com email címen.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Mátay Balázs

2021-09-04

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami