Tábort zártak a Lala-pacsirták

Szerző: Mátay Balázs

2021-08-28

Júniusban egy príma kis gálaműsorral zárták a tanévet a Köfém Művelődési Házban a Zsigmond Lala Énekstúdió növendékei, de megállás ezt követően sem volt: az egyéni és csoportos foglalkozások, gyakorlások nem maradtak el a nagy melegben sem. Sőt! Igazából a nyár folyamán vált igazán feszessé a kis (és kicsit nagyobb) dalospacsirták programja. Egy bentlakásos balatoni, valamint egy napközis fehérvári táborral csiszolódott tovább a csapat, hogy aztán a legmelegebb évszakra is egy remek szabadtéri műsorral tegyenek pontot.

A záró táborra immár hagyományosan a város egyik legrégebbi, még működő művelődési intézményében, az Öreghegyi Közösségi Házban (ÖKH) került sor a mögöttünk hagyott héten. Lala és elválaszthatatlan harcostársa, Kátai Ádám (manager, mindenes) emlékezetes napokat produkáltak a táborlakókkal, reggel 9-től este 9-ig rengeteget gyakoroltak, s közben jutott energia a közös játékokra, mókázásra és kirándulásra is.

A táborzáró műsoros estet még az időjárásfelelős is kegyeibe zárta, mivel szinte az egész hetet a várnál hűvösebb, gyakran esős szakaszok dominálták, erre az alkalomra gyönyörűen kitisztult az ég és az ÖKH udvarán felállított színpadon mutathatták be hozzátartozóiknak és minden érdeklődőnek a Lala-pacsirták, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban. Egyénileg, duettben és csapatban is megmutathatták felkészültségüket az énekestanoncok, akik több, mint két és fél órán át, éjszakában nyúlóan tapsoltatták az időközben 13-14 fokosra lehűlt levegőben már kissé vacogó publikumot.

A hangulatos este folyamán mindenki a maximumot hozta ki magából, s bár nem lesz mindannyiukból profi énekes, előadóművész, a betonbiztos alapokat valamennyien megkapták Lalától, amelyre bátran építkezhetnek a jövőben. Csak így tovább!

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2021-08-28

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Magyar költészet napi programok

Magyar költészet napi programok

Versfelismerő játékkal, könyvbemutatóval, irodalmi műsorral és vetélkedővel, kiállításmegnyitóval, filmvetítéssel...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami