Zsigmond Lala Énekstúdió: újabb sikeres musical bemutatók

Egyre ismertebb, sőt elismertebb – és már nem csak Székesfehérváron és környékén – a Zsigmond Lala Énekstúdió. Ez nem véletlen, ugyanis a Fehérvár Hangja egykori különdíjasa, Zsigmond Lala nemcsak gondos és jó énektanára több tucatnyi fiatalnak, de elindított egy olyan, hazánkban kuriózumnak számító, döntő többségében általános- és középiskolás énekestanoncokból álló csoportot is, amely évente minimum négy musicalt mutat be a közönségnek. Vasárnap délután és este – az éneksuli félévzáró gálájának keretében – egymás után kettőt is!

A Szépség és a Szörnyeteg klasszikus Disney meséjének, majd az osztrák-magyar császárné és királyné, Wittelsbach Elisabeth (Erzsébet), azaz Sisi életének és halálának történetét feldolgozó, sajátságos szemszögből bemutató művének zenés-táncos verzióját láthatta a Köfém Művelődési Ház telt házas közönsége, miután az éneksuli egyéni órákon pallérozódó énekesei felvezették egy-egy dalukkal a két előadást.

Nem lesz meglepő, amit most írok: mindkettő hatalmas sikert aratott, vastapsot kapott a közel 300 nézőtől. Mégpedig jól megérdemelten, mert Lala, és hű segítőtársa, a darabok koreográfusa, Kátai Ádám hétről-hétre aprólékos munkával készíti fel – immár hagyományosan sikeresen – az egyre népszerűbb musical csoport tagjait az aktuális bemutatókra, amelyekkel aztán az ország különböző településein is fellépnek, igény szerint.

Zsigmond Laláék az elmúlt 3 évben olyan sikerdarabokat adtak elő, mint a Rómeó és Júlia, a Légy jó mindhalálig, az Abigél, az ABBA musical, a Dzsungel könyve, a Rebecca, A padlás és a legújabb páros, a Szépség és a Szörnyeteg, valamint az Elisabeth.

A mostani bemutatókat megtekintette Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila is, aki már évek óta visszatérő vendége a Zsigmond Lala Énekstúdió gáláinak és bemutatóinak.

(Fotó: Mátay Balázs)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2024-01-28

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami