Zsigmond Lala Énekstúdió: évzáró, musicalekkel és szólókkal

Szerző: garanddesign

2021-06-27

A növendékek színvonalas gálaműsorával zárta le a 2020-2021-es évadot a Zsigmond Lala Énekstúdió. A bő három órás programban több, mint két tucatnyi – de korántsem tucat – egyéni és duett produkciónak tapsolgatott a mintegy 200 néző a kultikus Köfém Művelődési Házban, ezeket pedig két népszerű musical rövidített verziója foglalta keretbe: a Dzsungel könyve és a Mamma Mia! Nem túlzás azt állítani, hogy mindkettő telitalálatnak bizonyult, a közönség ugyanis szűnni nem akaró vastapssal fejezte ki tetszését. A Lala-gálán jelen volt Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila is.
A Köfém Művelődési Ház igazgatója, Simon József már a „bemelegítésnél” felhívta a figyelmemet arra, hogy sok ügyes énekessel, köztük jó néhány igazi talentummal fogunk majd találkozni, ő ugyanis már a próbák során sokat látott, hallott az összprodukcióból. Bizony, igaza lett, valóban örömteli volt figyelni a dalokat, s persze elsődlegesen előadóikat. Érződött, hogy Zsigmond Lala és a zenés színpadi mozgást koreografáló Kátai Ádám (aki nem mellesleg Lala menedzsere is) komoly teljesítményt pakolt bele az évzáróba, a 10 évestől 20-asokig, a színpadon már otthonosan mozgóktól az „első bálosokig” minden énekstúdiós teljesítményén pozitív nyomot hagyott a közös felkészülés.
Az élet ezután sem áll meg, az egyéni és csoportos foglalkozások folytatódnak, illetve hamarosan balatoni „ottalvós”, majd fehérvári napközis tábor, a nyár végén pedig egy ugyancsak remeknek ígérkező szabadtéri gála (az Öreghegyi Közösségi házban) is vár a növendékekre. Egy vendégszereplésük is lesz a forrónak ígérkező időszakban az énekstúdiósoknak: Zalakaroson lépnek majd fel a Dzsungel könyvével augusztus 5-én. Mindeközben persze Lalának arra is lesz ideje és energiája, hogy ő maga több fellépést vállaljon, merthogy tehetségét nem csak énektanári minőségében, hanem előadóként is kibontakoztathatja.
További infók a Zsigmond Lala Énekstúdióról itt: ZsigmondLala Énekstúdió | Facebook és itt: http://www.zsigmondlala.hu/
Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Written by garanddesign

2021-06-27

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami