Tovább dübörög a Popstrand: Neoton és Vastag Csaba szombaton

Szerző: garanddesign

2021-06-24

Dinamit és Tankcsapda után e hét végén, szombaton Neoton (valamint Vastag Csaba) bulival folytatódik az országszerte méltán kedvelt Agárdi Popstrand nyári programsorozata. Az idén 44 éves kultikus rendezvényhelyszínt – nem mellesleg Magyarország legrégebbi vidéki szabadtéri színpada – kezdetektől vezető Turbók János (ahogy mindenki ismeri; Turbina) a folytatásban is príma koncertsorozatot hozott össze. A június 26-i Neoton után augusztus végéig szombatonként 21.00 órától a mindenhonnan jól látható, 2,2 méter magas színpad előtt csápolhatunk majd – többek között – az EDDA, az R-Go, az Irigy Hónaljmirigy, Szabó Ádám, a Bikini, a Hooligans, Varga Miklós, Tóth Andi, a Mobilmánia és az Ismerős Arcok produkciójának is. Az aktuális heti programról a Popstrand Facebook-oldaláról lehet tájékozódni: www.facebook.com/agardipopstrand
A hetvenes évek második fele óta generációk nőttek fel a Popstrandos bulikon (is) magukba szívva a könnyűzenei kultúrát, s azóta minden változatlan, ami egy igazán remek agárdi bulihoz kell. Adott a nagy méretű, magas, mindenhonnan jól látható színpad, a kiváló minőségű fény- és hangtechnika, a mérsékelt árak, valamint a nyugodt és biztonságos szórakozás. Ez az a hely, ahová a legnagyobb hazai sztárok hazajönnek és szívesen koncerteznek. Sőt, szezonon kívül is sokan gyakran beugranak Turbinához.
Egy példa a sok közül, amit magam tapasztaltam: néhány évvel ezelőtt, május végén, június elején éppen a főrendezővel, az egykori KEK-et is gondosan gardírozó Turbók Jánossal beszélgettem a várható nyári programokról, amikor egyszer csak betoppant a Skorpió legendája, Frenreisz Károly, hogy meglapogassa egy kicsit Turbina hátát, s egy műszaki dologról értekezzenek röviden az egyébként gondosan karbantartott kis kert mellett. És ez nem egyedi eset.
Az időjárás persze mindig jelentősen meghatározó tényező, gyakran áthúzza a terveket, ezért van mindig esőnap, de olyan is előfordult már, hogy akkor sem volt alkalmas az idő a koncertezésre, ezért egy új időpontban jöttek vissza az előadók. Mert Agárd nem maradhat ki a programból… Apropó időjárás: a hosszútávú prognózisok szerint ezen a nyáron várható még néhány mostanihoz hasonló hőhullám, tehát fázni biztosan nem fognak a Popstrandon csápolók. Szóval, bulira fel!
Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by garanddesign

2021-06-24

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami