Sok adományt kapott idén is a HEROSZ

Szerző: Mátay Balázs

2021-12-10

Ismét megrendezték az Állatok Karácsonya évzáró ünnepséget a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A péntek délutáni eseményre a Széna Téri Általános Iskola alsósai, a HEROSZ Gyermektagozatának tagjai sok adománnyal érkeztek, műsort adtak, jött a Mikulás és volt közös fadíszítés is. A városi Közgyűlés Fidesz frakciója szintén a mai napon adta át hagyományos év végi támogatását.

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona most is nagyon sok elárvult álltról gondoskodik, idén január 1-je és november 30-a között 604 állatot vettek gondozásba, ami több, mint tavaly egész évben. Jelenleg 98 cica és 97 kutya várja, hogy örökbe fogadják és szerető otthona legyen.

Hagyomány, hogy minden év végén megrendezik az Állatok Karácsonyát, így volt ez idén is. Pénteken délután a Széna Téri Általános Iskola alsósai jöttek, akik egyben a HEROSZ Gyermektagozatának tagjai. Sok adományt, tápokat, játékokat, tisztítóeszközöket, állatgondozási felszereléseket hoztak, amelyeket az egész iskolában gyűjtöttek.  Közös énekléssel örvendeztették meg a Mikulást, volt fadíszítés és a gyerekek körbejárták a menhelyet.

Szintén hagyomány, hogy Székesfehérvár Közgyűlésének Fidesz frakciója is megajándékozza a HEROSZ-t karácsony alkalmából. A képviselők idén is hoztak tárgyi adományokat, tápokat, konzerveket, és készpénzes támogatást is, ez utóbbit az állatok gyógykezelésére tudják fordítani.

Az Állatotthon az év minden napján, így év végén is 14.00 és 16.30 óra között fogadja az örökbefogadókat és azokat, akik szeretnének állatot gondozásba adni. Ehhez időpontot kell foglalni a Facebook-on, vagy telefonon a 30/9858-309-es számon, vagy e-mailben a fejer.megye.herosz@gmail.com  címen. Védettségi kártyát nem kérnek, viszont kötelező a védőmaszk használata.

Az adományozók a bejárat melletti gyűjtődobozban helyezhetik el az ajándékaikat, most elsősorban kölyköknek való konzerv tápokra, vitaminpasztákra, immunerősítőkre, törölközőkre, nedvszívó ruhákra, forgácsra és macskaalomra van szükség.

(ÖKK, fotó: Varju Mihály Zoltán, HEROSZ)

 Kövess minket

Kiemelt partnereink

2023. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Written by Mátay Balázs

2021-12-10

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Jégkorong: Hári elnézést kért

Jégkorong: Hári elnézést kért

Mint ismeretes, a hétvégi Magyar Kupa finálé utolsó harmada előtti szünetben a Hydro Fehérvár AV19 csapatkapitánya,...

Február 1. – a civilek napja

Február 1. – a civilek napja

Az idei év civil területet érintő kérdéseiről, eseményeiről számoltak be sajtótájékoztató keretében február első...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami