Még lehet pályázni a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra

Szerző: Media24

2022-11-16

Önkormányzati támogatással ismét meghirdette a fehérvári fiatalokat segítő 2023-as ösztöndíjpályázatait a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány. A hagyományos tanulmányi ösztöndíjra a tehetséges, de rászoruló középiskolások november 30-ig, a felsőoktatási hallgatók 2023. február 20-ig pályázhatnak. Ugyancsak pályázatot írtak ki eltérő képességű tanulók egyéni tanulmányi munkájának segítésére, de van meghívásos jellegű pályaorientációs ösztöndíj is 7. és 10. évfolyamosoknak. A részletes felhívások a városi honlapról tölthetőek le.

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány pályázatot hirdet a 2023-as naptári évre. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város által létrehozott és támogatott Közalapítvány pályázati úton támogatni kívánja azokat a köznevelési intézményben tanuló, jó tanulmányi eredményt elért székesfehérvári fiatalokat, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak erre. Az ösztöndíjra a középiskolák 9-13. évfolyamos tanulói pályázhatnak. A pályázat 2022. november 30-ig nyújtható be a pályázati adatlap kitöltésével, aláírásával és a mellékletek csatolásával. A döntésről január 20-ig értesítik a köznevelési intézményeket.

A felsőoktatási hallgatók 2023. február 20-ig nyújthatnak be pályázatot, a 2022. évi őszi félév tanulmányi eredményei alapján, az adatlap kitöltésével és aláírásával, valamint az adatlapon jelölt mellékletek csatolásával. Az ő pályázataik elbírálása 2023. március 20-ig történik meg. Az adatlapot a www.szekesfehervar.hu felületről tudnak letölteni, vagy a városházi portán vehetnek át.

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány ösztöndíjpályázatot ír ki eltérő képességű tanulók egyéni tanulmányi munkájának segítésére Székesfehérváron működő Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények és tagintézményei tanulói javára. A pályázatot a 6. vagy a magasabb évfolyamon tanulók javára az intézmények nyújthatnak be november 30-ig.

A 7. és 10. évfolyamos tanulók számára szóló egyéni pályatanácsadást támogató ösztöndíj az állami intézmény fenntartók és a nem állami intézmények számára szóló támogatás, meghívásos pályázat keretében, azon szervezetek számára szól, ahol tárgyi és személyi feltételek biztosítottak a nyílt pályaorientációhoz. A tanulók ez alapján számítógéppel támogatott egyéni tanácsadást vehetnek igénybe, többletszolgáltatásként személyre szólóan, egyénenként külön, saját intézményükben vagy a Székesfehérvári Szakképzési Centrumban.

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj pályázat részletes tájékoztatója, adatlapja letölthető a www.szekesfehervar.hu oldalról és a Galériából.

(ÖKK)

 Kövess minket

Kiemelt partnereink

2023. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Written by Media24

2022-11-16

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Jégkorong: Hári elnézést kért

Jégkorong: Hári elnézést kért

Mint ismeretes, a hétvégi Magyar Kupa finálé utolsó harmada előtti szünetben a Hydro Fehérvár AV19 csapatkapitánya,...

Február 1. – a civilek napja

Február 1. – a civilek napja

Az idei év civil területet érintő kérdéseiről, eseményeiről számoltak be sajtótájékoztató keretében február első...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami