Magas állami kitüntetést kapott Dr. Hagymásy László!

Példaértékű hozzáértéssel és szakmai alázattal több évtizede végzett szakmai munkája, valamint vezetői tevékenysége elismeréseként Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Magyarország köztársasági elnöke, Dr. Sulyok Tamás a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesítette a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosát, Dr. Hagymásy Lászlót! Az elismerést csütörtökön délután a Belügyminisztériumban vette át a kiváló szakember.

A kiváló szakember 2001-től vezeti Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályát, osztályvezető főorvosként, és egyben megyei szakfelügyelő főorvosként.

A borsod vármegyei születésű szaktekintély Magyarországon elsők között kezdett foglalkozni a természetes szülészet gyakorlati megvalósításával kórházi körülmények között, azaz a Családközpontú szülészettel. Példaértékű szakmai hozzáértésének köszönhetően 2020-ban kormányzati pályázati forráshoz jutott az általa vezetett osztály, amelyen belül világszínvonalú, családközpontú, otthoni körülményeket biztosító szülészeti részleget alakított ki kollégáival.

Tevékenységét és az általa vezetett osztály magas színvonalú munkáját korábban is számos szakmai és közéleti elismeréssel jutalmazták, méltán említik Magyarország legjobb szülész-nőgyógyász szakemberei között.

A rangos kitüntetéshez gratulálunk Dr. Hagymásy Lászlónak!

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Mátay Balázs

2024-03-14

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Újra virágos lesz a belváros

Újra virágos lesz a belváros

Idén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami