Kezdődik az aszfaltozás a Budai – Nagyszombati kereszteződésben

Újabb szakaszához érkezett az útburkolat felújítása a Budai úton. A jó ütemben haladó kivitelezési munkák az aszfalt kopóréteg építésével folytatódnak, emiatt csütörtöktől ismét változik a forgalmi rend: három napon át nem lehet majd elkanyarodni a Budai út – Nagyszombati út kereszteződésében.

A multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok közúti kapcsolatainak kivitelezése során folyamatosan zajlik a Budai út – Nagyszombati utca kereszteződésének átalakítása. A csomópontban az aszfalt kopóréteg építése miatt újabb forgalomkorlátozásokat vezetnek be, valamint három napon át nem lehet a Budai útról a Nagyszombati utcára, illetve a Nagyszombati utcáról a Budai útra kanyarodni.

Május 11-én, csütörtöktől május 13-ig, szombatig félpályás zárás történik, az aszfaltozási munkák előrehaladása szerinti oldalra terelve mindkét forgalmi irányt. A Poprádi utcától a kisfaludi lehajtóig a kihelyezett jelzéseknek megfelelően egy-egy sávon lehet majd haladni, a kanyarodó mozgások azonban tiltva lesznek! Az aszfaltozási munkálatok során a Budai út – Nagyszombati utca csatlakozását lezárják, a Nagyszombatiról a Budai útra és fordítva nem lehet majd közlekedni. A Budai úton a jelzőlámpa az aszfaltozás során folyamatosan sárga villogó üzemmódban lesz, a csomóponton csak egyenesen lehet áthaladni. Ez idő alatt a Jancsár utca felé közlekedő 22-es autóbuszjáratok nem állnak meg a Nagyszombati utca – Budai út megállóban.

Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek, és ha tehetik kerüljék el ezt a szakaszt. Mindenkinek azt javasolják, hogy az autópályáról érkezve a Székesfehérvár Dél elnevezésű lehajtót használják inkább.

(ÖKK)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Media24

2023-05-09

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami