Kezdődik a székesfehérvári szolgáltatók kerékpárosbarát minősítése

Szerző: Media24

2023-03-09

Elindítja márciusban a helyi szolgáltatók kerékpárosbarát minősítését a székesfehérvári Tourinform Iroda. A cél egy olyan országos hálózat létrehozása, amely összefogja és bemutatja a bicikliző turistákat igényesen fogadó vendéglátóhelyeket, szállásokat és látnivalókat. A minősítés céljából várják a szolgáltatók jelentkezését öt kategóriában.

A Tourinform Iroda a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel (MAKETUSZ) együttműködve végzi ebben a hónapban a helyi szolgáltatók kerékpárosbarát minősítését. Az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ megbízásából készülő országos kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat célja, hogy összefogja és bemutassa azokat a vendéglátóhelyeket, szállásokat és látnivalókat, ahol ismerik és teljesítik a biciklis túrázók igényeit, és örömmel, felkészülten fogadják őket. Ez az elköteleződés egy új vendégkört és magasabb bevételt eredményezhet a vállalkozások számára.

A Tourinform Iroda részt vesz a helyi szolgáltatók elérésében, tájékoztatásában és minősítésében. A regisztráció során öt kategóriában várják a szolgáltatók jelentkezését a https://maketusz.hu/orszagos-kerekparosbarat-szolgaltatoi-halozat/ oldalon. Mindegyik kategóriának külön kritériumrendszere van, de jónéhány feltétel azonos, például a kulacstöltési lehetőség, vagy a biztonságos kerékpártárolás. A lényeg, hogy a jelentkező kerékpárosbarát szemléletet képviseljen és így fogadja a vendégeket. Az egyes szolgáltató típusokra vonatkozóan meghatározott kötelező és opcionális kritériumokat az iroda munkatársai a jelentkezőknél személyesen ellenőrzik március végéig.

Érdemes mielőbb csatlakozni, mert a hálózat tagjai…
…egy dinamikusan növekvő célcsoport számára lesznek láthatóak és vonzó célpontok
…a felületeken való megjelenéssel automatikus és ingyenes promócióhoz jutnak
…különböző támogatási programokban vehetnek részt, amivel a vállalkozás tovább fejlődhet
… naprakész tudásanyagot kapnak, hírlevelek, videók, kiadványok formájában.

A Tourinform Iroda várja a csatlakozni kívánó szolgáltatók jelentkezését!

(ÖKK)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Media24

2023-03-09

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami