Gyerekkoncertekkel és musicalslágerekkel várta vendégeit a Csalai Piknik

Szerző: Media24

2024-05-05

Egész napos családi programmal, zenével, bábelőadással és játékokkal várták a csalaiakat szombaton a Török Ignác utcai játszótéren és füves területen. A pikniken kicsik és nagyok is találhattak maguknak megfelelő szórakoztató programot.

A Pitypang zenekar énekeltette meg elsőként a csalai piknik gyermekközönségét, a népszerű zenekar saját szerzeményekkel és ismert gyermekslágerekkel is készült. A színpadon még a délelőtt folyamán Vitéz László keresett menyecskét Barna Zsombor bábelőadásában, amellyel szintén a kisebbeket célozták meg a szervezők. A nap folyamán pedig varázslatos cirkuszi akadémiával, kézműves foglalkozással, játékokkal és ugrálóvárral várták a gyerekeket. Az idei csalai pikniket Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és a városrész önkormányzati képviselője, Östör Annamária nyitotta meg.

Kora délután a felnőtteket is a színpad elé várták az esemény szervezői: Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman, a Budapesti Operettszínház művészeinek operett- és musicalműsorában a zenés színházi műfajok népszerű slágerei csendültek fel. Az énekes-színésznő évekig a Vörösmarty Színház színpadán játszott, így sokan ismerhették fel hangját. Szentmártoni Norman az Operettszínház népszerű musicaljeiben és rockoperáiban játszik itthon és külföldön is. Ezt követően ismét visszatértek a gyermeki mulattatók, a Hórihorgas Hujákolók gólyalábas előadással szórakoztatták a gyerekeket.

(Bácskai Gergely)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Media24

2024-05-05

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Újra virágos lesz a Belváros

Újra virágos lesz a Belváros

Idén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami