Ismét „önkéntes angyalok” segítenek Velencén

Immár nyolcadik éve hagyomány Velencén, hogy a környék nehéz sorsú gyermekei külön angyali segítséggel jutnak karácsonyi ajándékhoz. Az érintettek – vagy szüleik, nevelőik – egy kis „angyal cetlire” felírják a hőn áhított játék, könyv vagy más ajándéktárgy nevét, amelyeket önkéntes „angyalok” (gyakorlatilag bárki, aki erre vállalkozik) saját költségükön beszereznek és átadnak nekik egy bensőséges kis ünnepség keretében. Az ötletgazda-főszervező Pákozdi Zsuzsanna, a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány vezetője és segítői az idén is sokat dolgozott azon, hogy minél több olyan gyermek jusson ajándékhoz, akik számára ez sajnos másképp nem lehetséges.

Amint azt Pákozdi Zsuzsanna elmondta, akad még teljesíteni való kívánság, de már csak néhány, így a december 19-i ajándékátadóra garantáltan minden cetli gazdára talál.

„Szépen fogytak a kívánságcédulák, mostanra már csak a velencei gyermekotthon számára nagy segítséget jelentő paplancsomagok közül vár még néhány olyan angyali segítőre, aki ezeknek a 6 ezer Ft-os csomagoknak az árát fedezné. Aki ebben tud nekünk segíteni, azt köszönettel kérjük, az esemény Facebook-oldaláról töltse le a cetlit, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az ott is közzétett elérhetőségeinken.”

Az önkéntes angyalok tehát idén is kitesznek magukért, hatalmas örömöt okozva 100 gyermeknek és családjuknak, közösségüknek.

Az említett esemény Facebook-link: (2) VIII. Angyal Kerestetik | Facebook

At alapítvány Facebook-oldala, az elérhetőségekkel: (2) Velencei-Tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány | Facebook

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2021-12-12

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami