Debrecenben is jótékonykodott a Vidi, meddig mehet ez még?

Szerző: Mátay Balázs

2022-09-03

Az első hat fordulóban nem tudott nyerni a DVSC, edzőt is váltott a hét közepén a vezetőség. Ezek után jött az első győzelem szombaton. Na, kitalálják, ki ellen? Igen! A MOL Fehérvár volt a 3 pontot adakozó fél, 1-0-ás hazai siker született. Nem először vallott kudarcot a piros-kék gárda elfogadhatatlan produkcióval, s amíg nincs valós rendrakás a klubnál, nem is utoljára.

Ismét pont az hiányzott a Vidiből, ami éppen megvolt a Debrecennél: a határtalan lelkesedés, koncentráció, küzdeni- és győzni akarás. A Loki játékosai számára nem volt elveszett labda, a lassan 36 éves Dzsudzsák többet és gyorsabban futott, mint a vendégek közül bárki. Ez éles kritika Michael Boris csapatára nézve, amely ezzel az újabb zakóval négyből négy idegenbeli vereségnél jár a bajnokságban. Ez egy élcsapattól MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ELFOGADHATATLAN!

Visszatérve Michael Borisra: a Vidi vezetőedzője a kinevezése óta nem mutatott semmi olyat, ami azt indokolná, hogy ennyi kudarc után se legyen rá nézve következménye az eredménytelenségnek. Hat meccsen 6 pont, a megszerezhető 18-ból. Mi ez, ha nem kudarc? Mi ez, ha nem indok arra, hogy végre IGAZI VÁLTOZÁSOK KEZDŐDJENEK A KLUBNÁL???

Miért kell foggal-körömmel noném külföldi edzőket erőltetni, ha a hazai mezőnyben vannak jobbak is? Miért kell mindent megmagyarázni, még azt is, amit nem lehet? Miért, miért és miért? Számtalan miértet lehetne még sorolni…

Ha tetszik, ha nem: Borisnak mennie kell!! Ha tetszik, ha nem: az új igazolások, a keret beígért „jelentős átalakítása” minőségben kudarcot vallott! Ha tetszik, ha nem: a vezetők felelőssége sem megkerülhető! Ha tetszik, ha nem, ki kell mondani: ez minden tekintetben nagyon kevés, nagyon gyenge a korábbi háromszoros bajnoktól, s nem kibúvókat kell keresni, hanem tükörbe nézni és CSELEKEDNI!!!

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2022-09-03

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami