Csütörtökig fűtenek, de lehet kérni a hosszabbítást a SZÉPHŐ-től

Szerző: user

2021-04-12

Április 15-ig, csütörtökig tart a fűtési idény Székesfehérváron, ekkor állítja le a SZÉPHŐ Zrt. a fűtési rendszereket. További egy hónapig, az úgynevezett rendelkezésre állási időszakra lehet még kérni a szolgáltatás meghosszabbítását. A közös képviselők, a lakásszövetkezetek, illetve a fűtési megbízottak a SZÉPHŐ megújult online ügyfélszolgálatán nyújthatják be a hosszabbítási igényeket – olvasható a cég honlapján.
A SZÉPHŐ Zrt. több mint 21 ezer lakást és több mint ezer közületet lát el távfűtéssel Székesfehérváron. A szolgáltatás leállítása mindenkit együttesen érint, így április 15-én automatikusan mindenhol leállítják a szolgáltatást. Ugyanakkor május 15-ig, a rendelkezésre állási időszakban továbbra is biztosítani kell a fűtés lehetőségét. A szolgáltatás folytatását vagy ismételt elindítását a közös képviselők, a lakásszövetkezet vagy a fűtési megbízott közreműködésével lehet kezdeményezni.

A fűtési rendszerek felújítását május 15-e után lehet elvégezni, szintén a szolgáltató előzetes jóváhagyásával. A SZÉPHŐ Zrt. szakemberei véleményezik a tervezett átalakítást, szükség esetén javaslatokat tesznek. A szerelésekhez jellemzően szükség van a rendszer leürítésére, majd pedig a visszatöltésre, amit a távhőszolgáltató végez.

A SZÉPHŐ Zrt. a saját rendszerét minden évben karbantartja. Ebben az évben – többek között – a Gáz utcában egy 500 mm átmérőjű vezetékpár részleges cseréjét végzik el, de emellett fontosnak tartják, hogy a házon belüli rendszerek is megfelelő állapotban legyenek, mert csak abban az esetben garantált a fűtési rendszer megfelelő működése – olvasható a közszolgáltató honlapján.Kövess minket

Kiemelt partnereink

2022. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Written by user

2021-04-12

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Csütörtökön este már havazhat

Csütörtökön este már havazhat

A meteorológiai prognózisok szerint napokon belül megérkezik az első hó Magyarországra. Csapadék mindenhol várható már...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami