Csalai piknik és majális szombaton

Szerző: Media24

2024-05-03

Egész napos családi programmal, zenével, bábelőadással és játékokkal készül a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a csalaiaknak május 4-én, szombaton délelőtt tíz órától délután öt óráig a Török Ignác utcai játszótéren és füves területen. A rendezvény ingyenes.

A Pitypang zenekar énekelteti és táncoltatja meg elsőként a csalai piknik gyermekközönségét tíz órától. A népszerű zenekar saját szerzeményekkel és ismert gyermekslágerekkel is készül, olykor még egyszerűbb hangszerek használatára is invitálják a gyerekeket. A folytatásban a színpadon tizenegy órakor Vitéz László keres menyecskét Barna Zsombor bábelőadásában, amellyel szintén a kisebbeket célozzák meg a szervezők, bár a népszerű bábfigura minden korosztálynak szórakoztató történetekkel tud szolgálni.

Kettőtől a felnőtteket is a színpad elé várják az esemény szervezői: Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman, a Budapesti Operettszínház művészeinek operett- és musicalműsorában a zenés színházi műfajok népszerű slágerei csendülnek fel. Az énekes-színésznőt a székesfehérvári közönségnek nem kell bemutatni, hiszen évekig a Vörösmarty Színház színpadán játszott, így sokan megszerették hangját és báját – a csalai piknik iránt érdeklődők élvezhetik ezt most újra. Szentmártoni Norman az Operettszínház népszerű musicaljeiben és rockoperáiban játszik itthon és külföldön is – legnépszerűbb alakítása A Szépség és a Szörnyeteg Szörnyetegje.

Négykor visszatérnek a gyermeki mulattatók, újra a hangos kacajé lesz a főszerep, hiszen a Hórihorgas Hujákolók gólyalábas előadással fogják szórakoztatni a gyerekeket.

A nap folyamán varázslatos cirkuszi akadémiával, kézműves foglalkozással, játékokkal és ugrálóvárral várják a gyerekeket az SZKKK munkatársai – igazi színes piknik és virágzó majális hangulat várható az ingyenes eseményen.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by Media24

2024-05-03

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Újra virágos lesz a Belváros

Újra virágos lesz a Belváros

Idén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami