Csajos est: Hogyan mozduljunk ki a szürke hétköznapokból?

Szerző: Media24

2023-11-05

Mindannyian a szokásaink rabjai vagyunk – ezek nem feltétlenül rosszak, sőt lehetnek nagyon hasznosak és jók is, de néha mindenkinek szüksége van egy kis kiszakadásra a bejáratott rutinból. A Barátság mozi következő Csajos estjén, november 8-án, szerdán 18 órától Bárányos Edit önismereti tréner, intuitív coach és filozófus azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy miként alakul ki a függőség a szokásainkhoz, mitől tudnak beszürkülni a mindennapok és miért is félünk az ismeretlentől. Az estre jegyet váltó nézők az előadás után a Dzsungelhajsza című amerikai akcióvígjátékot tekinthetik meg. Belépőket már vásárolhatnak a www.baratsagmozi.hu oldalon.

Mindenkinek van valami bevett tevékenysége, amit nem tud és sokszor nem is szeretne elengedni. Minden reggel ugyanazt a müzlit önti a tálba, ugyanabban a boltban vásárol, ugyanazokat a köröket rója. Együtt él olyan rigolyákkal, amelyek áthatják a mindennapos cselekedeteit, és ezek nélkül el sem tudja képzelni a reggeli elindulást vagy éppen az egész napját. Bár fontos kiemelni, hogy ezek a megszokások nem mindig rosszak, néha nem árt elszakadni tőlük annak érdekében, hogy új dolgokat tapasztalhassunk meg, új embereket ismerhessünk meg és a saját látókörünket is kiterjesszük: engedjük meg magunknak, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot.

A novemberi Csajos est előadója, Bárányos Edit önismereti tréner, intuitív coach és filozófus azokra a kérdésekre válaszol, hogy miért is szürkülnek be a mindennapjaink, hogyan és miért is alakulnak ki a megszokások és miért is félünk elengedni a biztonságot nyújtó, bejáratott rutinokat és megismerni az újat, az ismeretlent. Az előadáson számos olyan technikáról hallhatunk majd, amelyeket a résztvevők már másnap alkalmazhatnak annak érdekében, hogy frissebbnek és motiváltabbnak érezzék magukat és változtatni tudjanak azokon a dolgokon, amelyek jelenleg lehúzzák és bent tartják őket a mókuskerekükben.

Az előadás után a Dzsungelhajsza című amerikai akcióvígjátékot tekinthetik meg a nézők. A valamikori különleges osztagos (John Cena) nem mindennapi feladatra vállalkozik, hogy kizökkentse magát a nyugdíjas katona napjainak szürke monotonitásából: elvállalja egy balhés újságíró (Alison Brie) védelmét, aki egy hírhedt diktátorral (Juan Pablo Raba) akar interjút készíteni. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor az interjú kezdetén felkelők puccsot hajtanak végre, az ex-zsoldos és az újságíró pedig a dzsungelen keresztül menekülni kényszerülnek.

(SZKKK)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Written by Media24

2023-11-05

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This