A Beatles.hu-val nyitott újra a Vörösmarty Színház

Néhány nappal a Cserhalmi György által rendezett Tizenkét dühös ember rendhagyó és igen sikeres városházi bemutatója után szerda este, két hónapos téli leállást követően azzal a nagysikerű produkcióval nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt a Vörösmarty Színház, amellyel elbúcsúztatta az óévet, egyben amelyet utoljára láthatott a leállás előtt a publikum a fehérvári teátrumban: a Beatles.hu „zenés ámokfutás” ezúttal is telt házat és a végén szűnni nem akaró vastapsot hozott.

A Forgács Péter rendezte darab decemberben szinte berobbant a Vörösmarty Színház repertoárjába, amint az első kilenc előadásra megkezdődött a jegyértékesítés, szinte néhány óra alatt a javát el is kapkodták, így nagyon sokan maradtak le az első alkalmakról. Ennek tudatában nem csoda, hogy az újranyitást követő első négy előadásra sem sokáig maradtak szabadon a foglalható jegyek, sőt! Már most alig van néhány darab tikett az áprilisi két előadásra…

Persze, aki ezekről lemarad, nem kell búslakodnia, ugyanis májusban és várhatóan még június elején is lesznek újabb előadások, miként – a tervek szerint – a nyári szünetet követően, sőt a következő évben is folytatódik majd a négy liverpooli „gombafej” sikertörténetének sztorijaiból álló előadássorozat.

Egyebekben is kiváló produkciókkal várja a színházkedvelőket a Vörösmarty Színház: március 4-én, szombaton este a Mezítláb a parkban, 6-án a Jaj, Nagyi!, 7-én, 8-án, 9-én és 10-én az Emil és a detektívek előadások kerülnek sorra a nagyszínpadon, a Kozák András Stúdióban pedig 11-én szombaton, majd másnap is a Nem félünk a farkastól lesz műsoron.

A teljes márciusi műsor alábbi linkre kattintva megtekinthető:

https://www.vorosmartyszinhaz.hu/download/vorosmarty_prorgamfuzet_1.pdf

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2023-03-01

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami