Minimál Balett és Retro Hamar módra

Szerző: user

2021-02-18

Nem lassít az alkotói tempóján Hamar Jani. A velencei zene- és szöveggyáros előadó az elmúlt időszakban sem pihent, több új produkcióval is megörvendeztette szélesedő rajongói táborát. Az elmúlt esztendő hajrájában kötött szövetséget az ország Kató nénijével, Ihos Józseffel, akivel rögvest közös köntösbe bújtatták Jani korábbi szerzeményét a Nyáron nyalni című alkotást. Mindezt Minimál Balett fedőnévvel. Még egy további közös produkciót is rögzítettek, ami már szövegében Ihos szerzeménye, s a hölgyekről szól. Mindeközben két tisztán saját felvételt is alkotott Hamar, s egy komplett zenés gasztroműsort is terveznek Kató nénivel, amivel majd – ha erre a járványhelyzet már lehetőséget ad – körbejárják az országot, s televíziós felvétel is készül belőle.

Az élet egyébként a poéngyáros Ihos József számára is alaposan felpörgött az élet, az elmúlt évet költözéssel zárta, a fővárosból Zala megyébe, a Balaton közelébe tette át “székhelyét” egy csendes kis faluba. Az új zalaapáti tercián Hamar Jani volt az egyik első vendég, hogy kidolgozzák a leendő produkció, a Kató néni okos konyhája részleteit. A műsor promóciói hamarosan elkészülnek, a zenei részét Hamar Jani, a gasztro- és humor elemeket természetesen Ihos József alkotja meg és csiszolja konyhakészre.

Érdemes még külön kiemelni a velencei zenész új remake-jét: gyermek- és ifjúkori kedvence, a Modern Talking Brother Louie zenei alapjára írt egy, a 80-as évek slágereiről, előadóiról szóló Retro indulót. A zeneszámban Samantha Foxtól Zoltán Erikán át az Első Emeletig számos korabeli sztár említésre kerül. Amennyiben netán bárki is azt hiszi, hogy ezek után Hamar Jani megpihen kicsit, az téved. – Ez a senki számára nem éppen előnyös járványhelyzet nem hagy pihenni, ha fellépések még nem lehetnek, hát kiírom és kizenélem magamból, ami bennem van! Márpedig sok minden van bennem, sok mindent tervezek az előttünk álló hetekben, hónapokban. Néhány élvonalbeli hazai sztárral, közte igazi generációs ikonnal is folynak az egyeztetések egy-egy esetleges közös produkció tető alá hozásáról. Remélem, hamarosan jó hírekkel szolgálhatok ezen a téren is. – szólt terveiről a tóparti előadó, aki hozzátette, hogy az igazi persze majd az lesz, amikor a közönség elé lehet állni élőben.

Az említett Retro induló YouTube-os premierre éppen ma este került sor. Íme a link. Jó múltidézést!Kiemelt partnereink

2021. szeptember
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Written by user

2021-02-18

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet

Elment generációk francia kedvence

Elment generációk francia kedvence

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt a világhírű francia színész, producer, Jean-Paul Belmondo. A halálhírt ügyvédje...

Elhunyt a magnókazetta atyja

Lou Ottens az 1960-as években, az akkor még eindhoveni Philips gyár Hasselt-fióktelepének termékfejlesztési...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami