Virágos Székesfehérvár 2025 – már lehet jelentkezni!

Szerző: Media24

2024-09-25

A 2025 tavaszán kiosztandó növényekre, komposztálóra, esővízgyűjtőre, fecskefészekre, madárodúra és denevérodúra 2024. szeptember 25. és 2024. október 10. között lehet pályázni a Városgondnokságnál – adta hírül közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. Társasházak és intézmények esetén a megpályázott csomagon felül igényelhető kilenc tő vadszőlő a kukaketrecek befuttatására.

Már tizenöt éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a fehérváriak virágosítási törekvéseit a növényültetési pályázattal. Mától megnyílt a 2025 tavaszán kiosztandó készletekre vonatkozó pályázat, amelyre október 10-ig lehet jelentkezni.

Az idei évben is a megszokott négy kategóriában lehet pályázni.

Ablak/erkély kategóriában álló vagy futómuskátli virágcsomagokra:
„A” csomag: 12 db álló muskátli
„B” csomag: 12 db futó muskátli

Családi Ház kategóriában egynyári virágcsomagra vagy komposztálóra vagy esővízgyűjtőre vagy fecskefészekre vagy madárodúra vagy denevérodúra:
„A” csomag: 25 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
„B” csomag: 1 db Komposztáló
„C” csomag: 1 db Esővízgyűjtő tartály
„D” csomag: 1 db Fecskefészek
„E” csomag: 1 db Madárodú
„F” csomag: 1 db Denevérodú

Társasház kategóriában egynyári virágcsomagra vagy fecskefészekre vagy madárodúra, illetve igény esetén pluszban 9 tő vadszőlőre a kukaketrecek befuttatásához. Ez utóbbi igényt is a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen kell jelezni!
„A” csomag: 50 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
„B” csomag: 1 db Fecskefészek
„C” csomag: :1 db Madárodú

Intézmény kategóriában egynyári virágcsomagra vagy fecskefészekre vagy madárodúra, illetve igény esetén 9 tő vadszőlőre a kukaketrecek befuttatásához. Ez utóbbi igényt is a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen kell jelezni!
„A” csomag: 50 db egynyári növény tetszőlegesen összeválogatva, a rendelkezésre álló készletből
„B” csomag: 1 db Fecskefészek
„C” csomag: 1 db Madárodú

Ablak/erkély és Családi ház kategóriában egy ingatlanra vonatkozóan csak egy pályázatot lehet beadni. A pályázónak döntenie kell, hogy virágot, komposztálót, esővízgyűjtőt, fecskefészket, madárodút vagy denevérodút szeretne. Aki muskátlit szeretne, az az ingatlan jellegétől függetlenül válassza az Ablak/erkély kategóriát.

Pályázni valós – lakcímkártyával igazolható – lakcímmel lehet, egy ingatlanra egy pályázat nyújtható be. Amennyiben valaki nem valós, igazolható lakcímmel pályázik, abban az esetben kizárásra kerül a következő évi pályázatból. A pályázatra kizárólag székesfehérvári lakosok jelentkezhetnek.

Az elnyert csomagok lakossági átvételének pontos helyszíne a növények beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás után kerül meghatározásra. Az átvételhez időpontfoglalásra pedig 2025 tavaszán lesz lehetőségük a nyertes pályázóknak, amiről e-mailben kap mindenki értesítést! Az elnyert eszközök és virágok, jellegüktől függően más-más időpontban kerülnek majd átadásra, 2025 március – április – május hónapokban.

A pályázati folyamat kapcsán felmerülő kérdéseket a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen tehetik fel az érdeklődők.

(ÖKK)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. szeptember
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Written by Media24

2024-09-25

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This