Szigli István cenzúrázza Cser-Palkovics Andrást

Szerző: Media24

2024-06-04

Hétfőn egy felettébb érdekes poszt jelent meg Feketehegy-Szárazrét jelenlegi önkormányzati képviselőjének oldalán, profilján. Szigli István arra utalt posztjában, hogy a választókerületében elért fejlesztéseket a dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel „a bevált együttműködés, a közös közös alkotómunka” okán érte el, kifejezve egyben támogatását a polgármester felé. A városvezető kommentben reagált a poszt alatt, amiben kifejtette, hogy az eredményeket a város közössége együtt érte és éri el a jövőben is, nem a képviselő és a polgármester, hozzátéve: az a stílus sem szimpatikus számára, amellyel a független képviselő a kihívóival – kiváltképp a polgármester csapatának jelöltjét, Szontaghné Kovács Erikát támadva – szembeni kampányol.

A poszt, a válasszal együtt nem sokkal később eltűnt, majd újra megjelent, új posztként, már a polgármesteri komment nélkül… Ezt most itt tesszük közzé:

Kedves Képviselő Úr!

Régen ismerjük egymást, sokat tettünk a városrész fejlődéséért. Nem feledhetjük azonban, hogy ezek nem a mi, hanem Székesfehérvár közösségének eredményei. A fejlesztésekre vonatkozó megállapodások és tervek érvényben maradnak tehát, függetlenül attól, hogy kit választanak majd meg a feketehegy-szárazrétiek. 

Sokáig jó munkakapcsolatot tudtunk ápolni, de nekem nem tetszik és nem is tudom elfogadni, ahogy mostani kihívóiddal szemben kampányolsz, különösen csapatom tagját, Szontaghné Kovács Erikát támadva. 

Feketehegy-Szárazrétnek együtt kell fejlődnie a város egészével, stílusban is mértéktartó képviselettel. Ezért kérem Feketehegy, Szárazrét és Szedreskert polgárait, hogy Szontaghné Kovács Erikát válasszák idén. Ő méltón fogja tovább vinni azt, amit képviselői hivatásod során képviseltél.

A témában a többször említett képviselőjelölt, Szontaghné Kovács Erika is megszólalt a közösségi profilján:

Kedves Polgármester Úr!

Köszönöm, hogy kiáll mellettem és amellett, hogy a jövőben nekem szavazzanak bizalmat Feketehegy – Szárazrét – Szedreskert lakói. Ígérem, hogy méltó módon fogom képviselni mindazt a mértéktartó fejlődést és közösségi szellemet, mellyel csak nyerhet a 9. választókerület!

Mit lehet ezekhez hozzáfűzni? Pártállástól függetlenül elvárható minden politikai szereplőtől a korrektség, az, hogy ne próbálja meg félrevezetni a választókat, s ne támadja nemtelen módon kihívóit.

FRISSÍTÉS:

Dr. Cser-Palkovics András polgármester a képviselő újabb posztjainál választ írt hozzászólásában a korábban törölt Reels-videós posztra reagálva, megismételve, megerősítve korábbi kommentjét. Fentebb ez olvasható.

(Fotó: Facebook)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Written by Media24

2024-06-04

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This