Kimagasló részvétel mellett rekordszavazattal döntöttek a stafétaváltásról Dél-Öreghegy és Kisfalud választói

Székesfehérváron kimagasló részvétel mellett választottak új önkormányzati képviselőt Dél-Öreghegy és Kisfalud szavazói. A 13. számú egyéni választókerületben a visszavonuló Horváth Miklós Csaba helyett októbertől a város alpolgármestereként is 2010 óta bizonyító Róth Péter (Fidesz-KDNP), Cser-Palkovics András csapatának tagjaként és „edzőjeként” csaknem 70% -os részvétel mellett erős felhatalmazással dolgozhat tovább.

Előttem az utódom – Horváth Miklós Csaba szerint Róth Péter jó „gazdája” lesz a 13. sz. választókerületnek

Róth Péter 1633 voksot könyvelhet el, ami magasan a legtöbb, amit a jelenlegi választókerületi rendszerben bárki is elért, 2006 óta. Ez is mutatja (a korábbi számok, időrendben visszafelé: 1492, 1309, 1336, 908), hogy amellett, hogy alpolgármesteri munkáját és kampányfőnöki tevékenységét is becsülettel ellátta, szűkebb pátriájában is eredményesen tudott kampányolni, maradt energiája a választók megszólítására. Nem véletlenül nevezte őt rendkívüli munkabírású csapattagnak, „edzőnek” dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Az új rekorder már az éjjeli eredményvárón a csapatmunka erejét emelte ki legfőbb fegyverként, rávilágítva, hogy „Ekkora győzelmet ebben a városban ez a politikai közösség még nem aratott.”

Fontos volt a választókkal való közvetlen kapcsolatfelvétel

Róth Péter néhány órát rápihenve a friss diadalra, közösségi felületén is köszönetet mondott választóinak, segítőinek, egyben, sportszerűen ellenfeleit is egyenként szólította meg, nekik is gratulálva, köszönetet mondva:

„Tegnap – Szent Efrém ünnepén – városi szinten is kimagasló részvétel mellett döntötték el Dél-Öreghegy és Kisfalud polgárai, hogy október elsején ki vegye át a stafétát Horváth Miklós Csabától. A választók döntése alapján ez az én feladatom lesz, nagyon köszönöm a bizalmat!

Köszönöm Anitának és Gellértnek, a biztos hátterük nélkül ez nem lett volna lehetséges!

Köszönöm segítőimnek, hogy mellettem álltak! Sőt, jártak, nem is keveset!

Köszönöm Meretei Péter, Veréczi Zoltán, Dr. Boór Ferenc és Annamária Végh képviselőjelölteknek, hiszen a többféle vélemény és problémafelvetés erősíti a város közösségét. A kompenzációs listáról közgyűlési mandátumot szerzett Annamáriának külön is gratulálok és jó munkát kívánok!

Gratulálok jelölt-társaimnak, ismét jó volt a közös munka, és milyen eredményre vezetett! Dr. Cser-Palkovics András, ez az eredmény mindenhonnan látszik! Köszönöm annak a fantasztikus csapatnak, akikkel előkészítettük és végigdolgoztuk ezeket a heteket, büszke vagyok rátok!

De a legfontosabb: Te Deum laudamus!”

Róth Péter győzelmi posztja

Gratulálunk Róth Péternek, dr. Cser-Palkovics Andrásnak és csapatának a vitathatatlan magabiztos sikerükért!

(Fotó: Mátay Balázs)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Written by Mátay Balázs

2024-06-10

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This