Idén is nagy siker volt a Palacsinta Péntek a Vízivárosban

Kisgyermekek sokasága látogatott el idén is a Víziváros népszerű nyárzáró rendezvényére, a Palacsinta Péntekre. Hagyományosan a Budai úti LISZI Iroda előtt gyülekeztek a kicsik és szüleik, hogy kapjanak a kakaós, fahéjas, lekváros finomságból. Az eseményen részt vett dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester is.

Idén sem maradhatott el a nyárzáró Palacsinta Péntek, amelyet hagyományosan a tanévkezdés előtti utolsó pénteken tartottak. A kisgyermekes családok körében nagyon népszerű eseményre sokan eljöttek és négyféle ízesítés közül választhattak, volt kakaós, fahéjas, barack- és eperlekváros palacsinta.

A programon ezúttal is részt vett a kezdeményezést létrehozó dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő. „Mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy az emberek ismerjék meg egymást, jöjjenek össze, beszélgessenek. Nagyon jó dolog, ha kedvelik, szeretik egymást, toleránsak egymással! Vízivárosnak vannak közös ünnepei, és mindig a gyerekek vannak a középpontban: adventkor ők szerepelnek, a Kölyök Juniális is az övék, a Palacsinta Pénteken pedig mindig nekik sütünk. Ám nyilván jönnek a felnőttek, a szülők, a nagyszülők is, akik nagyon élvezik a közösséget.” – fogalmazott a képviselő, akik hangsúlyozta, a Palacsinta Péntek népszerűsége túlmutat a Vízivároson, hiszen volt már példa arra is, hogy Maroshegyről jöttek vendégek. Idén is közel ezer darab palacsinta fogyott el.

„Víziváros a szívem közepe és az is marad!” – hangsúlyozta dr. Horváth Miklósné, aki szeptember végével befejezi önkormányzati képviselői munkáját. Köszönetét fejezte ki a városrész lakosságának szeretetéért és bizalmáért, melyet 14 éve megkapott, és ugyanezt a megbecsülést kívánta az utódjának.

Az eseményre eljött dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is, aki a szervezőkkel közösen osztotta a finomságokat a gyerekeknek.

(ÖKK, fotó: Simon Erika)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. augusztus
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Written by Media24

2024-08-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This