Vidi: győztes a főpróba a „fantom” Vasas ellen

Szerző: Mátay Balázs

2024-01-27

Éppen egy hét múlva startol a Fehérvár FC számára (is) a labdarúgó NB I tavaszi szakasza. A piros-kékek a felkészülés során mindhárom tesztmeccsüket elbukták a horvátországi edzőtáborozás során, így fontos volt a szurkolók számára is, hogy kedvenceik a „főpróbán” a Vasas ellen már nyerni tudjanak. Ez sikerült is, a jelenleg másodosztályba szereplő fővárosiak jóvoltából „rendkívül titkos” angyalföldi összecsapáson a Vidi simán, 3-0-ra győzött.

A találkozón (melyet a nézők kizárásával zárt kapuk mögött, a sajtó kizárásával tartottak, s amelyen a Vidi klubsajtósai is csak úgy készíthettek fotót, hogy azon Vasas játékos nem látszik (!!!), videózni egyáltalán nem szabadott, sőt a hazai egylet összeállítását sem közölhették és hazai a támadásokat sem írhatták le, ki kinek passzolt, netán ki lőtt kapura. Vajon kitől, mitől féltek ennyire?) a fehérvári gólokon Katona, Szabó Levente és Christensen osztozott.

Az egész találkozón végig a Vidi volt aktívabb, többet próbálkozott a gólszerzéssel, többet lőtt kapura, így teljesen megérdemelt a győzelme a „fantom” Vasas ellen.

A bajnoki rajton február 3-án, szombaton 12.30-kor a ZTE otthonában is bőven elfogadható lenne ez az eredmény a jelenlegi 3. helyezett számára, persze ehhez a hazaiaknak is lesz egy-két szavuk, kiváltképp régi-új edzőjüknek, a Vidi volt trénerének, Márton Gábornak, aki alaposan felkészíti fiait a piros-kékek ellen.

Addig várhatóan még 2-3 igazolás bejelentésére is számíthatnak a fehérvári szurkolók. Rá is fér a keretre a bővítés, mivel a két stabil válogatott, Fiola és Kalmár sérült, utóbbi egészen biztosan nem szerepelhet már ebben a szezonban, előbbivel sem kalkulálhat biztosra Bartosz Grzelak vezetőedző. Távozott Kodro és Flores is, érkezőben pedig eddig csak három fiatalt tud felmutatni a vezetőség, akik a jövő reménységei lehetnek, de nem azonnali erősítések.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. augusztus
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Written by Mátay Balázs

2024-01-27

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This