1986 nyara éppen olyan forró volt, s éppen olyan remek zenéket hozott, mint a már korábban boncolgatott '85-ös esztendő hasonló időszaka. Ekkor már egész Európát elborította a Modern Talking láz, s megjelent a színen a duó szőkébbik fele, Dieter Bohlen több más projektje, felfedezettje, így C.C. Catch vagy éppen az ex-Smokie frontembere, Chris Norman. Ebben az évben a július 9-re datált német slágerlistát éppen két Bohlen által menedzselt előadó uralta. A Modern Talking állt az élen az Atlantis Is Calling sikerével, a 2. helyet pedig Chris Norman elsőszámú lírai gyöngyszeme, a Midnight Lady foglalta el.

Bohlen két védencét a dobogón Sam Cooke és a Wonderful World követte. A 4. pozícióban minden akkori férfi álma, a kebelcsoda Samantha Fox karrierindító sikere a Touch Me, az ötödiken az Animotion ugyancsak roppant népszerű dala, az I Engineer állt.

A TOP 10 második felében is igazi zenei ikonok helyezkedtek el. Sorrendben: Peter Gabriel: "Sledgehammer", Bruce & Bongo: "Geil", Depeche Mode: "A Question Of Lust", Stephanie: "Irresistible", és újdonságként már becsúszott a legjobb 10-be MC Miker G & Deejay Sven hatalmas slágere, a "Holiday Rap".

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. július 29. csütörtök 07:30,
Márta, Márti és Flóra napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com