MJSZ közgyűlés fehérvári díjazottakkal és új elnökségi tagokkal

Kolbenheyer Zsuzsannát választották meg a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnökének a csütörtöki tisztújító küldöttgyűlésen. A szakmai alelnök id. Kovács Csaba, az általános alelnök Almássy Kornél lett. Az elnökségbe bekerült Bugár Csaba, Deák László, Egri István, a Hydro Fehérvár AV19 játékosa, a válogatott csapatkapitánya, Erdély Csanád és a Volán elnöke, Gál Péter Pál, valamint Jászai Péter, Kovács Zoltán és Laki Péter. Az új tisztségviselők mandátuma négy évre szól. 

A küldöttgyűlésen adták át a szezon legjobbjainak járó díjakat, erős fehérvári érintettséggel, ugyanis a legjobb hátvédnek járó elismerést (Pásztor György-díj) Stipsicz Bence, a legjobb csatárnak járót pedig (Ifj. Ocskay Gábor-díj) Hári János vehette át. A díjak átadásánál a fehérvári és a magyar hoki legendája, Ocskay Gábor kapott főszerepet.

A további díjazottak: kapusposzton (Vedres Mátyás kupa) Bálizs Bence nyert, a legtechnikásabb játékosnak járó Miklós-kupát Papp Kristóf kapta, a felnőttek között a legjobb újoncnak (Kósa Kupa) Varga Balázs bizonyult. A női mezőnyben Németh Anikó lett a legjobb kapus, Odnoga Lotti a legjobb hátvéd és Huszák Alexandra a legjobb csatár. A legjobb ifjúsági játékos (Leveles kupa) Horváth Alex. Az utánpótlásedzők között Delaney Collins és Pichler Gyula érdemelte ki a Séra Miklós-díjat. A díjazottak részletes listája ITT érhető el.

(Fotó: Vörös Dávid – MJSZ)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. szeptember
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Written by Mátay Balázs

2024-05-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This