Meddig megy még a Vidi-bohózat?

Szerző: garanddesign

2021-02-14

Az MTK-tól is kikapott hazai pályán 2-1-re, így ötmeccset számlál a MOL Fehérvár FC egymás után nyeretlenül megvívott találkozóinak sora. Öt mérkőzés, egy pont, ilyen mérleggel nem sok edző maradhatott korábban a kispadon a Vidinél, így annak ellenére is egyértelműen távoznia kell Márton Gábornak, hogy akik szerződtették, láthatóan nehézkesen ismerik be rossz döntésüket. Ez egyre inkább kínos helyzet, ennél kínosabb már nem nagyon lehetne. Ha tetszik, ha nem, muszáj váltani a Sóstón. Minden szinten, a szakmai vezetésben és a menedzsmentben, a játékoskeretet pedig érdemben fel kell frissíteni.
A szurkolók ezt az alibizést, eredménytelenséget már nem tolerálják, már nem elég nekik egy-egy „már megint nem volt szerencsénk, akartunk, de semmi sem sikerült” típusú nyilatkozat és önmosdatás, látható, érzékelhető változást akarnak. Az MTK ellen már az sem volt elég, hogy hamar vezetett a csapat, s utána is voltak lehetőségei a további gólszerzésre, a találkozó eldöntésére. E helyett azonban jöttek az újabb védelmi megingások, az újabb pontrúgásból – vagy annak következtében – kapott gólok, végül a teljes szétesés. Csak az nem látja, hogy a Vidi padlón van, hogy az edző képtelen megoldást találni, hogy a vezetők között is vannak alkalmatlanok, aki szándékosan így akarja látni…

Egy biztos: minden hiba házon belül van, így a megoldást is ott kell keresni és eszközölni. A szükséges lépéseket most kell megtenni, nem lehet tovább húzni az időt. Amennyiben mégis, akkor nem is érdemel jobbat ez a klub jelenleg. A Vidi legendák szíve vérzik, Karsay, Tiber, Szabó, Csongrádi, a Disztl-fivérek – és még hosszasan lehetne folytatni a sort – biztosan nem érzik magukat jól, pedig megérdemelnék. Az, ami szeretett csapatuk körül manapság folyik, valóban szomorú.

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by garanddesign

2021-02-14

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami