Remekül startolt a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) idei sorozatában a MOL Fehérvár FC, ugyanis az első hat találkozóját megnyerte, hogy aztán jöjjön az Újpesttől beszedett pofon (0-2), majd a javítás (2-1) a DVSC ellen. Nyolc meccsből hét siker mindenképpen megsüvegelendő produkció, ám most jön a java, mivel az előttünk álló hétvégéken jön a két fő üldöző, a 2. helyezett Mezőkövesd, majd a 3. Ferencváros elleni derbi. Előbbi most szombaton (10.19) idegenben, utóbbi egy héttel később (10.27, 17.15) a Sóstón. Ezen a két találkozón hatalmas előnyre tehet szert a bajnoki versenyfutásban riválisaival szemben Marko Nikolics csapata, ugyanakkor a Kövesd és a Fradi is megelőzheti, ha mindkét meccset elbukja.
 
A formákat tekintve lehet némi aggódni valója a piros-kékek szerb trénerének, mivel a 6. forduló óta döcög a szekér, csikorog a gépezet, messze sem olyan eredményes a Vidi, mint az első öt körben. Azt is gyorsan hozzá kell tenni, hogy a Ferencváros sem parádézik, sőt, folyamatosan csak hajszál híján, s némi szerencsével hozza a győzelmeket, illetve 1-1 vereség és döntetlen is becsúszott már a Rebrov-csapatnak. A Mezőkövesd kiegyensúlyozottabb formát mutat, de azt azért mindenki tudja, hogy jóval erején felül, közel maximumot nyújtva teljesített eddig, ami nagy valószínűséggel nem tartható fenn a szezon végéig, azaz: nagy meglepetés lenne, ha ez az idény nem a "szokásos" Fradi-Vidi versenyfutást hozná az aranyért...
 
Egy biztos: a Vidire kulcsmeccsek várnak, s nem teheti meg, hogy ne a maximális fordulatszámon pörögve, az elsőtől az utolsó másodpercig küzdjön, hajtson. Ez el is várható az utóbbi 10 év legeredményesebb honi klubjától.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. július 29. csütörtök 07:13,
Márta, Márti és Flóra napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com