Magyarországon is bemutatkozott a ŠKODA ENYAQ iV, a tisztán elektromos meghajtású SUV modell, amely sok tekintetben egyedülálló a kategóriájában. A megnyerő, kissé sportos, áramvonalas külső, a párját ritkító felszereltség, a csendes, takarékos üzemmód, s persze nem utolsó sorban a környezetbarát elektromos meghajtás mind-mind felettébb figyelemre méltóak. Mi a Skoda székesfehérvári márkaképviselete, a WolfAutó Kft jóvoltából kaptunk lehetőséget az új modell kipróbálására. Nézzük, mit tapasztaltunk!

Bővebben: Sok újdonsággal érkezett meg az új elektromos Skoda-csoda

Szeptember elsejétől teljesen új arculattal jelentkezik a Facebook. A Zuckerberg-birodalom komoly ráncfelvarráson esik át, jóllehet az igazsághoz hozzátartozik, hogy a felhasználók már eddig is szabadon átválhattak az új külcsínre, szeptembertől azonban a régi Facebook teljesen eltűnik, és már csak az új küllemet választhatjuk. A Facebook egyébként nem most kezdett kísérletezni az új kezelőfelülettel: tavaly év végén kezdték el bevezetni, holnaptól azonban kizárólagossá válik a sokaknak kevésbé tetsző, bizonyos részfunkcióiban nem előnyére változó megjelenés.

Bővebben: Holnaptól új dizájn a Facebookon

Egy új módszer szerint a támadók helyi kórházak nevében küldenek e-maileket, amelyekben azt állítják, hogy a címzett érintkezett egy olyan kollégával, baráttal vagy családtaggal, akinél kimutatták a koronavírus fertőzést.Ezért arra kérik a felhasználót, hogy a mellékelt űrlap kitöltése és kinyomtatása után, fáradjon be a legközelebbi kórházba a tesztek elvégzéséhez. Amennyiben az áldozat megnyitja a mellékletként küldött “EmergencyContact.xlsm” táblázatot, és rákattint a “Tartalom engedélyezése” gombra, olyan makrók kerülnek végrehajtásra, amelyek káros szoftvert töltenek le és futtatnak az áldozat gépén.

Bővebben: E-mailben próbálnak átverni a vírusra hivatkozva, figyeljünk oda!

A távközlési cég hivatalos közleményében bejelentette: a mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet várhatóan 2019. július 31-re zárulhat le, amikor a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország megkezdi közös működését.
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Hogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?

Bővebben: Online Photoshop trükkök, profitól

1. oldal / 32

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. június 22. kedd 07:33,
Paulina napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com