Amire már régóta vágytál

Szerző: garanddesign

2021-07-01

Ha egy kis felfrissülésre vágyik a szaharai forróságban, mi más is lehetne jobb program, mint a Vörösmarty Színház nyári programkínálata. Hűsölhet a felhők felett a Boeing, Boeing-gel, szurkolhat A Pál utca fiúknak, vagy egy kellemes operettkoktéllal hűtheti le magát. Ha pedig szerelemre vágyik, a Szerelem, Ó! című bohózattal csalogathatja elő Ámort és az ő nyilát, olvasható a színház közleményében.
Vártuk már nagyon, hogy az a bizonyos higanyszál felkússzon – most talán kicsit túlzásba is esett -, aggodalomra azonban nincs ok, hiszen a Vörösmarty Színház társulata igazán üdítő programokat kínál júliusra. A nyári színház kinyitja kapuit, hogy újra vidámsággal, nyári hangulattal, fülbemászó dallamokkal töltsék ki az elmúlt egy év okozta űrt. Az aktuális járványügyi szabályokat betartva – egy-két estére, könnyed előadásokra várják azokat, akik beszippantanák a színház semmihez sem hasonlítható illatát.

A Boeing, Boeing című légies komédia július 14-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon vendégeskedik, július 16-án és 17-én pedig hazatér Székesfehérvárra, hogy a klimatizált Nagyszínpadon hűtse le a kedélyeket. Marc Camoletti, a helyzetkomikum mesterének vígjátékában a főszereplő Bernard (Sághy Tamás) angol menyasszonyát Kiss Diána Magdolna játssza, aki az elmúlt év egyik legsikeresebb, számos nemzetközi díjjal büszkélkedő Felméri Cecília rendezte Spirál című film egyik főszereplője.

A Kozák András Stúdió klimatizált helyisége megtelik szerelemmel. A Szerelem, Ó! című bohózat főszerepeiben Váradi Eszter Sárát, Keller Jánost és Ottlik Ádámot láthatják július 27-28-án. Ha pedig szabadtérre vágynak, arra is van opció: Esztert és Jánost a Szárazréti Szabadtéri Színpadon is láthatják egy üdítő operettkoktélban. A Bor, mámor, szerelem évről-évre óriási, zajos sikert könyvelhet el, garancia erre a rangos szereposztás (Füredi Nikolett, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Juhász Illés, Tűzkő Sándor, Horváth Elemér és Horváth Péter). Az előadást július 16-án és 17-én nézhetik meg este fél kilenctől.

A közelmúltban felújított Gorsium Régészeti Park színpadára költöznek a Grund ifjú harcosai. Egy történet az önfeláldozásról, az összetartozásról, a barátságról és az önzetlenségről. Molnár Ferenc örökbecsű klasszikusát a Dés László − Geszti Péter − Grecsó Krisztián szerzőhármas avanzsálta zenés játékká. a főszerepekben pedig Sághy Tamást, Brasch Bencét és Imre Krisztiánt is láthatják. A Pál utcai fiúk című előadást július 27-30. között nézhetik meg este fél kilenctől. Előtte pedig jegyükkel bejárhatják az egész régészeti parkot, így válhat igazán teljessé a program.

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Written by garanddesign

2021-07-01

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami