Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma (2021. június 19-én) este 19 óra körül az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényében, Lepsény térségében, a Budapest irányába vezető oldalon, ahol az elsődleges adatok alapján egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt időszakos forgalomkorlátozás volt érvényben, amit 21.30 óra után oldottak fel.
Hárman megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely ma (2021. június 3-án) 16 óra 40 perc körül történt a 7-es számú főút 32-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár külterületén, Emmarózánál. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset helyszínén a rendőrök irányítása mellett, félpályán halad a forgalom, ezért torlódásra számíthatnak az arra közlekedők. (FMRFK, a fotó illusztráció)
Lesodródott az úttestről, árokba hajtott, és felborult egy személyautó ma késő este a 8123-as út Székesfehérvár és Zámoly közötti szakaszán. Műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon a helyszínelési és mentési munkálatok ideje alatt váltakozó irányban, egy sávon haladhatott a forgalom. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)
Távközlési oszlopnak ütközött, majd az árokban állt meg egy személyautó ma délután Móron, a Kodály Zoltán utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésénél. Az esethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet. A bodajki önkéntes tűzoltók is kiérkeztek, valamint a mentők is a helyszínre vonultak. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
A MÁVINFORM közlése szerint a dél-balatoni vonalon, Székesfehérvár területén a Vásárhelyi úti átjárónál a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity vonat ma délelőtt elgázolt egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette. Szemtanúk szerint a hölgy nyilvánvalóan öngyilkossági szándékkal ült a sínekre, de annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy nem tudták megakadályozni a tragédiát. A helyszínelés ideje alatt a vonatok egy vágányon, 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekedtek. A balesetben érintett InterCity utasait a katasztrófavédelem segítségével szállították át másik vonatra. (A fotó illusztráció)

1. oldal / 403

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. június 22. kedd 07:31,
Paulina napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com