Tisztelt Olvasó!

media24-fb-linkÜdvözöljük weboldalunkon! A Media24.hu hírportál a nap 24 órájának legfontosabb híreit, információit és programjait igyekszik megosztani minél szélesebb körben. Elsősorban a jó hírekre, pozitív információkra fókuszálunk, hiszen a mai rohanó, negatívumokkal terhelt világban talán kijelenthető, hogy az emberek többsége fogékonyabb -már amikor van, mert általában sajnos nem túl sok akad- az örömteli információkra, mint a rosszakra, így ennek megfelelően szeretnénk tevékenykedni. Természetesen vannak olyan fajsúlyú történések az országban és a nagyvilágban, amelyek megkerülhetetlenek, függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív kicsengésűek, így ezekről is beszámolunk, tehát senki semmi fontos infóról nem marad le, ha minket választ!

Szerkesztőségünk Székesfehérváron működik, ezért kiemelt teret szentelünk a bővebb régióhoz, a Balatonhoz, a Velencei-tóhoz, és természetesen a Fejér megyéhez -ezen belül Székesfehérvárhoz- köthető információknak, programoknak.

Várjuk olvasóink véleményeit, hozzászólásait, információit! Fórumunk mindenki számára nyitott, de az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/media24.hu) is köszönettel vesszük a megkereséseket, posztokat, lájkokat!

Jó böngészést, olvasást!

Mátay Balázs

{kunena_discuss:6}