Tóvárosi Őszköszöntő – újra siker volt a városrész közösségi programja

Szerző: Media24

2022-09-04

Sokéves hagyománya van a Tóvárosi Őszköszöntőnek, amelyet ma ismét megrendeztek. A Tóvárosi sétányon számos közösségi program várta az érdeklődőket – akik többek között Kovács Kati másfél órás koncertjének is részesei lehettek ezen a szép idővel érkezett, első szeptemberi vasárnap délutánon.

A városrészi közösségek hagyományai között a Tóvárosi Őszköszöntő is fontos helyet foglal el, amelyre nemcsak a lakónegyedből, hanem Sóstóról, az Őrhalmi szőlőkből, sőt az egész városból érkeztek az érdeklődők.

Vasárnap délután a Tóvárosi sétányon várta a program az érkezőket. Természetesen először a legfiatalabbakat szólították meg a színpadi programok, valamint állatsimogatóval és a Virgonckodó mesepark óriás fajátékaival várták a kisgyermekes családokat.

A színpadon 17 órakor operett- és musicalslágerek hangzottak el Sárkány Krisztián, a Fedák Sári Színház alapító-igazgatójának előadásában, majd köszöntőkkel folytatódott a program.

Törő Gábor országgyűlési képviselő, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila, a városrész önkormányzati képviselője is mindenkinek jó szórakozást kívánt. Megköszönték, hogy ennyien elfogadták a meghívást az első szeptemberi hétvégét lezáró, hagyományos programra. Mint elhangzott: sokak kérésének eleget téve hívták meg Kovács Katit Székesfehérvárra, és az érdeklődők nagy száma igazolta is, mennyi rajongója van az énekesnőnek.

Kovács Kati egy igazi legenda, aki csapatával másfél órás, fergeteges – a közönséggel közösen alakított repertoárral végigvitt – koncertet adott, sokakat megtáncoltatva, és emlékezetessé téve az idei Tóvárosi Őszköszöntőt.

(ÖKK, fotó: Simon Erika)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Media24

2022-09-04

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami