Hosszú szünet után újra várja a sütemény- és gyümölcsadományokat a Heti Betevő csapata Székesfehérváron. Június 13-án, vasárnap 10 és 12 óra között a Fürdő sor 3. szám alatt, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban fogadják a felajánlásokat, amelyekből csomagok készülnek és az egytál meleg ebéd mellé adják át a rászorulóknak.
 
„Június 13-án újrakezdjük! A helyszín a régi, a befogadó intézmény neve változott "csak", és itt is köszönjük, hogy továbbra is támogatnak bennünket, a Betevő munkáját.” – adta hírül közösségi oldalán a Heti Betevő székesfehérvári csapata. A Fehérvári Heti Betevőt 2015 februárjában alapították meg azzal, hogy meleg ételt osszanak rászoruló székesfehérvári, illetve a környéken élő családoknak és otthontalanoknak. A kétheti osztásokon az ebéd mellé a lakosság sütemény– és gyümölcsfelajánlásaiból csomagokat készítenek, amelyeket vendégeik még napokig fogyaszthatnak. A városban sok étterem vállalja, hogy alapanyagáron főz meleg ételt, és több mint 30 helyen van már persely, ahol összegyűjthetik az ebédekre valót, enélkül ugyanis nem tudnának működni.

Vasárnap, június 13-án 10 órától ismét mindnyájan segíthetünk. A sütemény- és gyümölcsadományokat 10 és 12 óra között várják a Fürdő sor 3. szám alatt, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban.