RING-BNP Kft: technológiai fejlesztések, megújuló eszközpark

Szerző: Media24

2023-09-30

Közel 125 millió forintos pályázati forrás segítségével fejlesztheti eszközparkját a RING-BNP Kft. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be a székesfehérvári alapítású és székhelyű cég két ügyvezetője, Böröcz Gábor és ifj. Nemes Ferenc.

– Vállalkozásunk az Európai Unió forrásából 70% támogatási intenzitás mellett 124,91 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt során technológiai fejlesztést eredményező munkagépek, a cég hatékony munkavégzéséhez szükséges eszközök kerültek beszerzésre, továbbá felhőszolgáltatás, táv- és csoportmunka támogatás is megvalósult. A pályázat ezúttal zárult le, de 2022. március 4-én Csongrád vármegyében, Kisteleken, a fióktelepünkön már tartottunk egy hasonló, kisebb volumenű rendezvényt. Akkor a projekt első lépéseitől számoltunk be, ezúttal az utolsó simításokról – közölte Böröcz Gábor.

Ifjabb Nemes Ferenc hozzátette, a támogatásoknak köszönhetően megújult a cég eszközparkja, ami sokat jelent a minőségi, hatékony munkavégzésben, a vállalkozás fő profilja, a forgalomtechnika tekintetében.

A 2008-ban alapított RING-BNP Kft. magyar tulajdonú, székesfehérvári székhelyű építőipari kisvállalkozás, amely elsősorban a forgalomtechnika területén tevékenykedik. A cég profiljában egyaránt szerepel forgalomterelés kiépítése és fenntartása, oldószeres és tartós burkolatjel festés, KRESZ tábla elhelyezés, valamint acél vezető-szalagkorlát építése és forgalomtechnikai terv készítése is.

– Személyi és tárgyi erőforrásaink biztosítják a vállalt munkáink szakszerű elvégzését – vette vissza a szót Böröcz Gábor. – A tevékenységünkhöz megfelelően képzett szakemberekkel és műszaki felszereltséggel – festőgépek, speciális berendezések, szerszámok – rendelkezünk. Vállalati tevékenységünk a minősített beszállítókkal való együttműködéssel, a környezetvédelmi, a munka és egészségvédelmi előírások betartásával és a szakképzett munkaerő alkalmazásával valósul meg, teljes körű garanciavállalás mellett. A legutóbbi pályázat keretében a fő tevékenység, út és autópálya építés fejlesztése valósult meg a cég kisteleki telephelyén, innovatív technológiai fejlesztést eredményező gépek beszerzésével.

Balról: ifj. Nemes Ferenc, Böröcz Gábor és Juhász Karina irodavezető

A fehérvári cégnél a kezdeti időktől nagy figyelmet fordítanak a technikai felszereltségre és arra, hogy a rendelkezésre álló géppark mindig korszerű, az adott feladathoz megfelelő legyen. Fontos szempont emellett a vevői igények magas szintű kielégítése, a megbízhatóság, a precizitás és a pontos, de gyors munkavégzés.

– A cégvezetés a munkatársakkal egyetemben az új ismeretek megszerzésére és a korszerű megoldások megismerésére törekszik. Az építési tevékenységekhez kapcsolódó technológiai folyamatokat az egyre magasabb követelményeknek megfelelően próbáljuk fejleszteni. Napjainkra fejlett eszköz- és gépparkkal rendelkezünk, azonban a tevékenységünk bővítésével és az egyre gyarapodó megrendelői igényekkel lépést tartva ennek folyamatos korszerűsítésére és bővítésére van szükség. A fejlesztés hozzájárul a magasabb hozzáadott értékű szolgáltatás felé történő elmozdulásához. A technológiai fejlődések következtében teljesen új technológiák kerülnek bevezetésre a szakmában, ezért törekszünk a folyamatos modernizációra, melyhez feltétlenül szükséges a szakmai tudás bővítése, melyet a munkavállalók számára biztosítanunk kell a tevékenység zavartalan működése érdekében. A berendezések egyre modernebbek, folyamatosan fejlődik a működtetésükhöz szükséges alkatrészek használata, kezelése. Fontos, hogy a beszerezni kívánt eszközök kezelését teljes körűen ismerjék a munkavállalók. Ennek érdekében a kiválasztott szállítók az eszközök üzembe helyezésével egyidejűleg a gépek újdonságtartalmát is ismertetik a kiválasztott dolgozókkal. A piaci pozíció erősítése és az árbevétel növekedés mellett az eszközök a cég által kínált szolgáltatás innovációjához, fejlődéséhez is nagyban hozzájárulnak. A beszerzett eszközök kivétel nélkül piacvezető, innovatív, korszerű technológiát használó berendezések, melyekkel az építési munkához kapcsolódó feladatok modernizálhatók. Vállalkozásunk út, autópálya építés tevékenységét kívánta fejleszteni, ami sikerült is, az új eszközök beszerzésével technológiai kapacitásbővítés valósult meg, a gépeket nem csak Kisteleken és Székesfehérváron, a cég elsőszámú bázisán, hanem reményeink szerint az ország más régióiban is használjuk az elkövetkező években. – tájékoztatott Ifj. Nemes Ferenc.

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. augusztus
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Written by Media24

2023-09-30

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This