Piknikkel köszöntötték az őszt

Szerző: Media24

2021-09-05

Új helyszínen, a Toronysor sétánya mellett szépen kialakított ligetben rendezték meg a Tóvárosi őszköszöntő pikniket vasárnap. A változatos, minden korosztályt megszólító programok mellett kézműves foglalkozásokkal várták a városrészben élőket.

Szilvát szedtek, esőcseppet gyűjtöttek, zenéltek kézzel, lábbal, hangszerekkel és énekeltek a legkisebbek Kamarás Emese és Szűcsné Ott Adrienn vezetésével vasárnap délelőtt a Toronysor melletti parkban, amely új helyszínként adott otthont a Tóvárosi őszköszöntő pikniknek. A városrészben élőket a hivatalos megnyitón Törő Gábor, dr. Cser-Palkovics András és Mészáros Attila köszöntötte. Az országgyűlési képviselő reményét fejezte ki, hogy a következő időszakban minél több lehetőség lesz a találkozásokra a kulturális programok keretében. Székesfehérvár polgármestere fontosnak nevezte, hogy hosszú idő után ismét személyes találkozásokkal, baráti beszélgetésekkel erősödhet a városrész és ez által a város közössége. A városrész önkormányzati képviselője jó döntésnek nevezte, hogy új helyszínen, zöld környezetben rendezték meg a hagyományos őszi rendezvényt, és mindannyiuk nevében jó szórakozást kívánt a résztvevőknek.

A köszöntőket követően a délelőtt az Aranyszamár bábszínház Vackor című előadásával folytatódott. Az egész napos műsor szervezői, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai minden korosztályra gondoltak, amikor a programot összeállították, így a délután a Laguna KTSE táncbemutatójával indult, és a közönség sem maradt mozgás nélkül: Bérces Zsuzsi vezetésével zumbázhat majd, akinek kedve támad. Kicsiket, nagyokat is elvarázsol a bűvészműsor, a Tóvárosban ezt az élményt Alexa Ákos garantálja. Négy órakor Füredi Nikolett színművésznő lép a színpadra, zenés műsora biztos sikerre számíthat. Ahogyan minden bizonnyal az lesz a közkedvelt swing énekes, Gájer Bálinté is – őt fél hatkor hallhatják a jelenlévők, és a délután folyamán DJ Kiss Attila is szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A piknik idején egész nap kézműves foglalkozások, fajátékok, kreszjátékok várják a családokat – az első iskolai hét után jó kikapcsolódásnak ígérkezik a városrész őszköszöntő programja.

Az ingyenes esemény a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 projekt részeként valósul meg.

(ÖKK, fotó: Kiss László)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Written by Media24

2021-09-05

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This